دکتر «محمد جمالیان» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: دانشگاه اراک به دلیل شیوع کرونا در هر ماه ۱۵ میلیارد ریال برای تامین وسایل حفاظتی کادر درمان هزینه میکند.
وی اظهار داشت: هزینه داروهای بیماران کرونایی نیز بخشی از مشکلات دانشگاه است که با مصوبه اخیر دولت بیمهها هزینه دارویی را در لیست پرداخت قرار دادهاند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: دانشگاه ۸۹ نیرو قراردادی دارد که حقوق این افراد از محل درآمدهای اختصاصی دانشگاه تامین میشود.
دکتر جمالیان افزود: درخواست مددکاری بیماران نیز به خاطر وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم افزایش یافته و مراکز درمانی و بیمارستانی درصورتی که بیمار توانایی پرداخت هزنیه را نداشته باشد با آنان همکاری میکنند و از این محل هم وصولی نقدی کاهش یافته است.
وی با بیان اینکه هزینه نگهداری تجهیزات بیمارستانی بسیار افزایش یافته و دانشگاه و بیمارستانها به سمت ورشکستگی میورند، اظهار داشت: همانطور که مقام معظم رهبری اولویت را سلامت مردم عنوان میکنند باید بخش درمان بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد و صنایع مادر با پذیرش مسئولیت اجتماعی با دانشگاه همکاری کنند.
کرونا، ویروس شایعی است که هرسال زمستان با علایم سرماخوردگی مشاهده میشد، اما از سال ۲۰۰۲ این ویروس جهش ژنتیکی داشته و ابتدا خود را با بیماری سارس، پس از آن مرس و در حال حاضر به شکل کووید ۱۹ نشان داده که با دوره نهفتگی ۲ تا ۱۴ روز و با تظاهراتی نظیر تب بالا، سرفه، تنگی نفس، سردرد و گاهی با اسهال و استفراغ همراه است.
بر اساس اعلام سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور تا ۲ آذر ۹۹ به ۸۵۴ هزار و ۳۶۱ و شمار جانباختگان قطعی بیماری کووید۱۹ به ۴۴ هزار و ۸۰۲ نفر رسید و ۲۷ استان همچنان در وضعیت قرمز کرونا هستند.
نظر شما