۳ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۴۹
کد خبرنگار: 2660
کد خبر: 84121228
T T
۵ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

سه محصول فرآوری شده شکر در کشت‌وصنعت فارابی به تولید انبوه رسید

اهواز - ایرنا - خطوط تولید انبوه سه محصول فرآوری شده شکر در کشت و صنعت نیشکر حکیم فارابی در ۳۰ کیلومتری جنوب اهواز از واحدهای هفت‌گانه تابعه شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی روز دوشنبه به طور رسمی به بهره‌برداری رسید.

به گزارش ایرنا مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در این آیین گفت:با راه‌اندازی این خطوط شکر فرآوری شده که شامل انواع شکربسته‌بندی طعم دار، شکر مایع و شکر پودری است ضمن ایجاد اشتغال جدید، ارزش افزوده برابر با ۱۵ درصد خواهد داشت.
عبدعلی ناصری راه‌اندازی خطوط جدید فرآوری شکر را گامی در راستای جلوگیری از خام فروشی و در پاسخ به نیاز بازار و مصرف این نوع شکر در رستوران‌ ، هواپیما ، قطار و مشاغل اداری و آزاد با توجه به خطر ناشی از شیوع ویروس کرونا ارزیابی کرد.
وی با بیان اینکه کشت و صنعت حکیم فارابی هم اکنون تولید شکر دارویی کل کشور را تامین می‌کند و در تولید شکر قهوه‌ای در کشور پیشتاز است افزود:هم اکنون واحدهای بسته بندی شکر در کشت و صنعت‌های امیرکبیر، دعبل خزاعی از واحدهای تابعه شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی فعال هستند.
ناصری، تنوع بخشی به تولیدات واحدهای هفت گانه وابسته به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی با هدف ایجاد اشتغال و استفاده از ظرفیت‌های موجود را از اولویت‌های مهم این شرکت بزرگ ملی بیان کرد.

تولید ۶۰۰هزار تن شکر در سال جهش تولید
مدیرعامل شرکت توسعه نیشکروصنایع جانبی گفت: امسال در سال جهش تولید ، تولید شکر در واحدهای هفت گانه شرکت به رقم ۶۰۰هزار خواهد رسید که نسبت به ۲ سال پیش ۱۰۰درصد افزایش و نسبت به پارسال ۲۰۰هزار تن بیشتر خواهد بود.   
ناصری پیش بینی کرد در سال ۱۴۰۰ تولید شکر در این شرکت به ظرفیت اسمی و بی‌سابقه یعنی ۷۰۰هزار تن برسد.
به گفته وی،  شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی به تنهایی حدود ۴۰ درصد نیاز کشور به شکر را تامین می‌کند.
به گزارش ایرنا برداشت نیشکر در سطح ۶۲هزار هکتار از زمین‌های شمال و جنوب اهواز با میانگین برداشت ۹۰تن در هکتار از ۲۷ مهر امسال شروع شده و به مدت ۱۰۰روز کاری ادامه می‌یابد.
عبدعلی ناصری پیش‌بینی کرد با برداشت ۵.۵میلیون تن نیشکر از مجتمع های نیشکری دهخدا ، امام خمینی(ره) ، سلمان فارسی ، حکیم فارابی ، امیرکبیر ، دعبل خزاعی و میرزا کوچک خان، حدود ۶۰۰هزار تن شکر خام استحصال  وبه بازارهای داخلی عرضه شود
کار ساخت واحدهای هفتگانه نیشکری خوزستان از اوایل دهه ۷۰ شروع و از اوایل دهه ۸۰ به تدریج وارد چرخه تولید شدند.
غیر از واحدهای هفت‌گانه نیشکری خوزستان ، شرکت‌های نیشکری هفت تپه در شوش دانیال و کشت و صنعت کارون در شوشتر در حال تولید شکر هستند.
شرکت قند شوش تنها تولیدکننده شکر در خوزستان از محصول چغندرقند است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha