سهیلا شیخی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: شرکت کنندگان علاقهمند با توجه به روز و ساعت اعلام شده در سامانه کانون مجازی استان، به صورت آنلاین و ارتباط مستقیم با مدرس از این کارگاهها بهرهمند میشوند.
وی اضافه کرد: زیست شناسی ، نجوم برای کودکان، کاردستی(دورریختنیها)، مهارت خود باوری (حال خوش زندگی)، نقاشی کودک، کارگاه داستان، خوشنویسی (خط تحریری)، نوشتن خلاق، کاردستی، سفالگری و هنرقصه گویی(فن بیان) از جمله کارگاههایی بوده که در دوره پاییز ارایه شده است.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کردستان افزود: علاقهمندان به شرکت در کارگاههای مجازی کانون میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبتنام در این کارگاها به آدرس اینترنتی www.kpf.ir بخش آموزشهای مجازی کانون مراجعه کنند.
شیخی با اشاره به جذب و نگهداری عضو در مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان، به راهاندازی «مرکز مجازی کانون» یادآرور شد: تمامی فعالیتهای کانون شامل آموزشهای مجازی، کارگاههای تخصصی و فعالیتهای عمومی از طریق مرکز مجازی کانون به آدرس www.kpf.ir در دسترس مخاطبان قرار دارد.
وی اضافه کرد: مراکز کانون پرورش فکری ، علاوه برفعالیت های عمومی که به صورت رایگان ارائه می شود، بیش از ۶۲ کارگاه فرهنگی، هنری، ادبی و علمی را با محوریت «مهارت های زندگی» انجام می دهد.
۲۱ مرکز فرهنگی و هنری ثابت، و ۴ کتابخانه سیار روستایی به کودکان و نوجوانان استان کردستان خدماترسانی میکنند.
نظر شما