به گزارش ایرنا، عباس حاجی زاده پنجشنبه درآیین بهره برداری از این سایت که به منظور اطلاع رسانی از دستاورد های سازمان های مردم نهاد جوان راه اندازی شده است، افزود: سمن ها باید در این اتاق فکر مشارکتی فعال داشته باشند تا بتوانند ایده های خود را بیان کنند.
وی اضافه کرد: سرانه مطالعه کتاب در سطح جامعه پایین است و باید سازمانهای مردم نهاد در جهت تالیف و ترجمه کتاب و کتابخوانی بیش از پیش برنامه ریزی و جوانان را به این سمت هدایت کنند تا شاهد رشد چشمگیر در فرهنگ کتاب و کتابخوانی باشیم.
این مقام مسوول با بیان اینکه کتاب وکتابخوانی درایام شیوع کرونا اهمیت زیادی دارد، بیان داشت: به واقع شیوع بیماری کرونا فرصتی است برای آشتی با کتاب وترویج فرهنگ کتابخوانی.
حاجی زاده تاکید کرد: در بحث کمک های مومنانه بین هیات های ورزشی وسازمانهای مردم نهاد تلاش بسیار خوبی انجام شده است وباعث افتخار جامعه ورزش وجوانان استان فارس است که حدود چهار هزار گروه جهادی در کشور وجود دارد که اکثرا جوانان هستند.
او گفت: شیوع بیماری کرونا آسیب های جدی به جامعه وارد کرد و برای مبارزه با این بیماری، جوانان در کنار مدافعین سلامت از هیچ کوششی دریغ نکردند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان فارس افزود: در این ایام حدود بیست و چهار میلیارد ریال تسهیلات در اختیار مشاغل خانگی و روستایی قرار داده ایم و می کوشیم تا افراد بیشتری را به بانک رسالت و صندوق کارآفرینی معرفی کنیم.
حاجی زاده ادامه داد: با توجه به مشکلات جوانان دربحث مسکن، اشتغال و ازدواج، اداره کل ورزش و جوانان فارس با همکاری سازمانهای مردم نهاد و ستاد ساماندهی امور جوانان وهمراهی استاندار فارس، کارهای خوبی از جمله در تولید محتوای فرهنگی،علمی، فناوری و عملیاتی کردن طرح های مختلف انجام شده است.
مدیرکل ورزش و جوانان اضافه کرد: برگزاری مسابقات کتابخوانی، اهدای جوایز برای نقاشی کودکان، تدوین وطراحی آموزش های پیش از ازدواج ، راه اندازی مجمع خیرین ازدواج و افزایش مراکز مشاوره ازدواج وآموزش های لازم و تهیه جهیزیه از جمله اقدامات صورت گرفته است.
همچنین در این برنامه که به صورت مجازی برگزارشد، جوانان برتر استان فارس در حوزه تالیف و ترجمه کتاب و کمک های مومنانه معرفی شدند.
نظر شما