به گزارش ایرنا، این رزمایش با محوریت دومین کنگره ملی بزرگداشت چهار هزار شهید استان یزد تا پایان سال ۹۹ با همکاری مساجد، پایگاههای مقاومت و همراهی خیران ادامه دارد.
به گفته فرمانده سپاه الغدیر استان یزد در مرحله اول این رزمایش ۲۰ هزار بسته معیشتی شامل برنج، مرغ، خشکبار، ربگوجه فرنگی، ماکارونی و سایر اقلام مورد نیاز بین اقشار آسیبپذیر توزیع می شود.
سرتیپ دوم پاسدار رضا پورشمسی در حاشیه این رزمایش در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هزینه هر بسته توزیعی ۲ تا سه میلیون ریال است که از سوی خیران و با همکاری مردم نوعدوست استان تامین شده است.
وی اظهار کرد: تهیه و توزیع ۷۵ سری جهیزیه به ارزش هر گدام ۳۰۰ میلیون ریال نیز علاوه بر بستههای معیشتی در استان بر حسب نیاز بین زوجهای جوان و خانوادههای نیازمند یزد توزیع شده است.
این مسوول از مردم خواست برای مشارکت در رزمایش کمکهای نقدی خود را به شماره حساب ۳۴۱۰۳۷۱۵۵۴۵۴۵۱ و یا شماره کارت ۶۲۷۳۸۱۷۰۱۰۰۳۶۷۲۵ به نام مجمع خیران جهادگر واریز کنند.
به گفته پورشمسی همچنین خیران میتوانند کمکهای نقدی و غیرنقدی خود را به مساجد و پایگاههای مقاومت برای توزیع درست بین آسیبدیدگان کرونا و افراد نیازمند هر محله تحویل دهند.
استان یزد با یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت ۳۲۰ هزار بسیجی سازماندهی شده دارد و امسال به مناسبت هفته بسیج ۴۰ عنوان برنامه شاخص در شهرها و روستاهای استان یزد برگزار شد.
همچنین سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز ( پنجشنبه ) گفت: با فوت ۴۸۲ بیمار دیگر از مبتلایان قطعی به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، شمار افراد متوفی قطعی به بیماری کووید- ۱۹ در کشور به ۴۶ هزار و ۶۸۹ نفر رسید و ۲۷ استان همچنان در وضعیت قرمز کرونا قرار دارد و وضعیت چهار استان هم زرد و نارنجی است.
سیما سادات لاری افزود: در ۲۴ ساعت گذشته تا ظهر ششم آذر ۱۳۹۹ بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۳ هزار و ۹۶۱ بیمار جدید شناسایی شدند که از این تعداد ۲ هزار و ۴۳۹ نفر نیاز به بستری در بیمارستان داشتند و با این حساب، مجموع بیماران کووید- ۱۹ در کشور به ۹۰۸ هزار و ۳۴۶ نفر رسید.
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: تاکنون ۶۳۳ هزار و ۲۷۵ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. همچنین پنج هزار و ۸۴۹ نفر در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
وی خاطرنشان کرد: تاکنون پنج میلیون و ۹۵۵ هزار و ۷۲۴ آزمایش تشخیص کووید- ۱۹ در کشور انجام شده است.
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا عامل بیماری کووید- ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در همه جهان منتشر شد به طوری که سازمان بهداشت جهانی در اسفند ۹۸ ( فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه گیری جهانی) این بیماری را تایید کرد.
ویروس کرونا با دست آلوده یا عطسه و سرفه و حتی قطرات تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل می شود. تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی و چشایی و مشکلات گوارشی از جمله علایم بیماری کووید- ۱۹ است. بیش از ۸۰ درصد مبتلایان به ویروس دچار بیماری خفیف می شوند.
محدودیت های جدید کرونایی از شنبه اول آذر در ۴۴۸ شهر شامل ۱۶۰ شهر با وضعیت قرمز، ۲۰۸ شهر با وضعیت نارنجی و ۸۰ شهر با وضعیت زرد به مدت دو هفته اجرا می شود.
نظر شما