روزنامه شرق هشتم آذر به گفت وگو با احمد شیرزاد پرداخته و نوشت: شهید فخریزاده استاد باسابقه دانشگاه شهید بهشتی بود که میتوان از نظر تاریخی در پیشبرد فعالیت هستهای نقش برجستهای برای ایشان قائل شد اما در مقطع کنونی فعالیت گستردهای در موضوع هستهای نداشت. اسرائیلیها همیشه در تبلیغات خود علیه ایران در رسانهها و فضای مجازی آقای فخریزاده را در صدر لیست افراد همکار با پروژه هستهای ایران عنوان میکردند و به طعنه و کنایه او را «اپنهامیرِ» ایران معرفی میکردند و میدانیم که اپنهامیر دانشمند هستهای آمریکایی بود که نقش مهمی در فعالیت هستهای آمریکا در انتهای جنگ جهانی دوم داشت.
همه اینها در حالی است که تاجاییکه من اطلاع دارم ...واقعیت این است که برنامههای هستهای ایران از فاز بحرانی عبور کرده است و با ترور دانشمندان عزیز ما این فناوری متوقف نمیشود. آنچه در علت ترور آقای فخریزاده میتوان گفت این است که ترور او بیشتر جنبه تحریک سیاسی از سوی صهیونستها داشت تا افکار عمومی را تحت تأثیر قرار دهد و احتمالا از فردا محافل آمریکایی-صهیونیستی بر این موضوع مانور میدهند که ایران کشوری ضربهپذیر است؛ بنابراین مهمترین دلیل مسئله تبلیغاتی است و اگر موضوع ضربه خاص علمی و امنیتی بود، نقش خود را انکار میکردند و آن را پررنگ جلوه نمیدادند؛ درصورتیکه درحالحاضر میبینیم که ژست تبلیغاتی در این موضوع از سوی صهیونیستها بسیار زیاد است.
با ذکر چنین اوصافی باید بدانیم که ترور شهید فخریزاده تأثیری در برنامههای هستهای ایران ندارد و سخنگوی سازمان انژی هستهای هم به این موضوع اشاره کرد و گفت برنامههای هستهای ایران با قدرت پیش میروند و لطمهای نمیبینند. در نهایت درباره شخصیت آقای فخریزاده هم باید بگویم که او فردی بسیار متواضع بود. من شخصا او را از نزدیک نمیشناختم اما به دلیل آنکه همرشته من بود و از طریق دوستان مشترک شناختی کلی نسبت به او داشتم، میدانم که از نظر شخصیتی فردی بسیار آگاه، متواضع و بهشدت پیشبرنده بود؛ یعنی اهل تلاش و جلوبردن کارها بود.
نظر شما