شبیب جعفرزاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در این سامانه قابلیت ها، استعدادها و مزیت های شغلی به تفکیک هر شهرستان بارگذاری شده و منبع بسیار مهمی برای فعالان کسب و کار و دستگاه های اجرایی استان به حساب می آید.
وی با اشاره به راه اندازی این سامانه ملی افزود: این سامانه با هدف شناسایی ظرفیت ها و مزیت های شغلی شهرستان ها در سطح استان ایلام با بهره گیری از جدیدترین روش های علمی، فهرست شغل های گوناگون دارای مزیت در هر شهرستان براساس بوم منطقه، مشخصات آب و هوایی، توان و ظرفیت استان و شهرستان و ویژگی های اقتصادی، اجتماعی و موقعیت جغرافیایی رتبه بندی شده است.
معاون کمیته امداد ایلام تاکید کرد: از آنجاییکه در سامانه مذکور مزیت سنجی و اولویت بندی مشاغل و کسب و کارهای هر منطقه و شهرستان بر مبنای یک تحقیق همه جانبه انجام گرفته در واقع برای هر شهرستان یک شناسنامه کسب و کار تدوین شده که می تواند مرجعی مناسب برای راه اندازی کسب و کار باشد.
جعفرزاده ادامه داد: هدف از راه اندازی سامانه مزیت سنجی شغلی ارائه نقشه راه مناسبی برای شروع یا توسعه کسب و کارهای مناسب برای علاقه مندان و کارآفرینان هر شهرستان در استان ایلام است.
وی نقشآفرینی در بهبود فضای کسب کار در استان را از برنامه های این نهاد عنوان کرد و افزود: کارآفرینان، فعالان کسبوکار و دستگاههای اجرائی میتوانند مزیتهای شغلی شهرستانهای استان را از طریق سامانه «مزیت سنجی شغلی» کمیته امداد به آدرس www.maziyatjob.emdad.ir استخراج کنند.
۷۰ هزار نفر در استان ایلام از خدمات کمیته امداد امام خمینی (ره) برخوردار هستند.
نظر شما