عضو هیات علمی گروه مهندسی مواد و پلیمر دانشگاه حکیم سبزواری روز شنبه به خبرنگاران گفت: یکی از شرکتهای مستقر در مرکز رشد این دانشگاه در تعاملات بین المللی با دستیابی به فناوری ساخت کیسههای جاذب جهت طرح سیل بند، راهکاری برای مقابله با مشکل بومی خسارتهای زیانبار سیل در کشور ارائه کرد.
دکتر غلامعلی فرزی افزود: با توجه به خسارتهای فراوان سیلاب، کیسههای جاذب آب با عنوان طرح سیل بند آنی به صورت محصول فناور محور توسط فناوران دانشگاه حکیم سبزواری آماده بهره برداری است.
وی ادامه داد: کیسههای جذب کننده آب با وزن و حجم بسیار کم می توانند به عنوان یکی از اجزای جعبه کمکهای اولیه در نظر گرفته شوند تا هر زمان که بهصورت اضطراری نیاز به جذب آب در منزل یا محیط کار باشد مورد استفاده قرار گیرند.
عضو هیات علمی گروه مهندسی مواد و پلیمر دانشگاه حکیم سبزواری گفت: این کیسهها دارای قابلیت جذب سریع آب در مدت کمتر از ۲ دقیقه و دفع تدریجی آب طی یک ماه میباشند که این قابلیت در تقویت ذخایر آب زیرزمینی نیز بسیار مفید است و این محصول در کشاورزی بویژه برای مناطقی که با مشکل کمبود آب مواجه هستند نیز قابل استفاده می باشد.
دانشگاه حکیم سبزواری جزو ۲۲ دانشگاه محور در کشور است که با حدود ۹ هزار دانشجو دارای ۳۳ گروه آموزشی، ۱۳۹ کد رشته تحصیلی در مقاطع کارشناسی تا دکتری و ۱۰ دانشکده است.
نظر شما