غلامرضا بابایی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با فعالیت این واحدهای صنعتی برای ۱۵ هزار و ۴۴۷ نفر از جوانان آذربایجانغربی اشتغالزایی شده است.
وی اضافه کرد: برای این واحدهای صنایع تبدیلی، ۱۱ هزار و ۸۰۳ میلیارد ریال سرمایهگذاری شده که رقم قابل توجهی در حوزه صنعت استان به شمار می رود.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجانغربی با اشاره به زمینه فعالیت واحدهای صنایع تبدیلی این استان، گفت: این واحدها بیشتر در زمینه صنایع غذایی و کشاورزی فعال هستند.
بابایی افزود: تولید آرد گندم، قند، انواع میوه و آب میوه و نوشیدنی، مرغ، کنسانتره خوراک دام، انواع پوره میوه و سبزیجات، انواع مارمالاد، انواع خامه پاستوریزه، خمیر پیتزا، انواع ماست پاستوریزه، آرد برنج، انواع برگرها، کباب لقمه و فرآوردههای مشابه تهیه شده از گوشت قرمز چرخ شده، انواع شکلات و کمپوت زمینه فعالیت واحدهای تولیدی است.
وی اضافه کرد: یکی از بزرگترین مزیتهای این استان در بحث توسعه صنایع تبدیلی هم مرز بودن آذربایجانغربی با سه کشور خارجی است که میتواند امر صادرات را بسیار تسهیل کند.
صنایع تبدیلی و تکمیلی در کشاورزی از آن جهت که موضوعات مرتبط با غذا، کشاورزی و صنایع وابسته به آن را شامل میشود همیشه در محافل اقتصادی مهم بوده و با توجه به شرایط بسیار مناسب آذربایجانغربی میتوان گفت که توجه به سرمایهگذاری در این حوزه، پرداخت تسهیلات لازم به واحدهای فعال برای بازسازی و بهروزرسانی ماشینآلات موجود و قرار دادن سرمایه در گردش کافی به آنها قادر خواهد بود در مدت زمان کوتاهی این استان را با جهش بزرگی در این بخش مواجه سازد.
عمده صنایع آذربایجانغربی در بخش صنـایع تبدیلی میوه، مواد غذایی و کانی غیر فلزی متمرکز شده است.
نظر شما