به گزارش ایرنا فاضل عبیات روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: بارندگیهای روز گذشته در شهر بندر امام خمینی (ره) بیش از چیزی بود که پیشبینی شده بود که منجر به آبگرفتگی اکثر مناطق این شهر گردید.
وی ادامهداد: شهرستان بندر امام در بحث جمع آوری آبهای سطحی با مشکلات متعددی همچون نبود شبکه دفع آبهای سطحی روبرو است که باید در این زمینه پروژههایی کاربردی و متناسب با شرایط تعریف و اجرا میشد.
عبیات با تاکید بر اینکه درحال حاضر از اکثر مناطقی که دچار آبگرفتگی شدهاند بازدید صورت گرفت ادامهداد: حجم بالای آب گرفتگی باعث ورود آب به منازل مردم و ایجاد زحمت برای اهالی این منطقه شد .
وی اظهار داشت: در حال حاضر تمامی دستگاههای اجرایی مرتبط با مدیریت بحران مشغول خدمترسانی هستند تا مسائل و مشکلات مردم مورد رسیدگی قرار بگیرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان با اشاره به اینکه در حال حاضر با کمک گروههای خدمترسان کار خروج آب از مناطق و منازل درحال انجام است افزود: نمیتوان زمان دقیقی را برای خروج آب از مناطق مشخص کرد ولی امیدوار هستیم که امروز درصد بالایی از این آب تخلیه شود.
عبیات یادآورشد:همچنین اقدامات بهداشتی و ضدعفونی منازل در دستور کار دستگاههای خدماترسان قرار گرفته است.
وی اضافهکرد: علاوه بر این بحث ارزیابی خسارتهای وارده به منازل و زیرساختهای شهری نیز انجام خواهد شد تا تصمیمگیریهای لازم در این زمینه مورد انجام شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان بیانداشت: آنچه که مهم است، رسیدگی فوری به مشکلات مردم است که در این زمینه همه دستگاههای مربوطه باید وظایف خود را انجام دهند.
وی خاطرنشانکرد: بعد از فروکش شدن بحران و تخلیه آب از مناطق، باید برای پیشگیری از بروز مجدد چنین اتفاقاتی برنامه ریزی کرد.
در پی بارش شدید باران در ۲۴ ساعت گذشته بیشتر مناطق اهواز، ماهشهر، بندر امام، آبادان، رامشیر، شوشتر، رامهرمز و امیدیه دچار آبگرفتگی شده و زندگی عادی مردم مختل شده است.
طبق اعلام جمعیت هلال احمر خوزستان تیمهای ارزیاب این جمعیت در حال ارزیابی آسیبهای وارده آبگرفتگی در شهرستانهای رامشیر، ماهشهر، بندر امام و رامهرمز هستند.
نظر شما