نشمیل احمدیانی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در ۲۴ ساعت گذشته زرینه با ثبت دمای منفی ۱۱.۸ درجه سانتیگراد سردترین نقطه کشور بود و سه شهر دیگر هزار کانیان دیواندره با ۷.۶ در رتبه سوم، سقز با ۷.۱ در رتبه ششم، بیجار و دهگلان هر کدام با ۶.۷ درجه سانتیگراد زیر صفر در رتبه ۱۰ سردترینهای مناطق کشور قرار گرفتند.
وی اضافه کرد: هواشناسی استان کردستان در روز یکشنبه ۹ آذر یخبندان و سردی هوا در روز گذشته و امروز را پیشبینی و در خصوص آن هشدار سطح زرد صادر کرده بود.
رییس اداره پیشبینی هواشناسی کردستان یادآور شد: از صبح پنجشنبه دماهای شبانه و اوایل صبح تا حدودی روند افزایشی دارد ولی همچنان شرایط یخبندان در بیشتر نقاط بخصوص نواحی شمالی و شرقی استان تداوم خواهد داشت.
احمدیانی افزود: با توجه به بررسی و تحلیل آخرین نقشه ها و مدل های پیش یابی هواشناسی امروز سهشنبه تا صبح چهارشنبه جو استان کردستان نسبتا پایدار بوده و بجز پوشش ابر و گاهی وزش باد پدیده دیگری نخواهیم داشت.
وی تاکید کرد: بدنبال آن از اوایل ظهر فردا تا صبح پنجشنبه شاهد نفوذ سامانه بارشی به نیمه غربی کشور خواهیم بود که موجب ابری شدن آسمان، مه، وزش باد، در بعضی نقاط بارش باران و برف و در گردنه ها و ارتفاعات بارش برف و کولاک خواهد شد.
احمدیانی گفت: انتظار داریم بارشها در جنوب استان همچون شهرستانهای قروه، دهگلان، کامیاران و تا حدودی جنوب شهرستان سنندج بیشتر باشد در سایر مناطق بارش ها بصورت پراکنده برآورد میشود البته از روز پنجشنبه تا اوایل هفته آینده شرایط ناپایداری کاهش یافته و به جز پوشش ابر و احتمال بارش های خفیف و پراکنده در برخی از نقاط استان پدیده دیگری نخواهیم داشت.
رییس اداره پیشبینی هواشناسی کردستان با بیان اینکه این سامانه زودگذر و ظهر پنجشنبه از آسمان استان خارج میشود، افزود: رگبار برف و کولاک در ارتفاعات، گردنهها و جادهها به ویژه گردنههای همهکسی و صلوات آباد محور سنندج - همدان، مروارید سنندج - کامیارن از جمله اثرات این سامانه است.
وی یادآور شد: بارش باران در نواجی جنوبی کامیاران و بخشهای جنوبی سنندج، مه آلود شدن هوا و کاهش محسوس دید افقی در پارهای از نقاط استان به ویژه گردنهها و جادههای نیمه شرقی از دیگر اثرات مخاطره این سامانه زودگذر است.
نظر شما