به گزارش روز سه شنبه ایرنا، براساس اعلام رادیو ارتش رژیم صهیونیستی؛ این هیات دومین گروه از مقامات رسمی بحرین است که وارد سرزمین های اشغالی می شود. سفری که مقامات صهیونیست آن را نشانگر "گرمی روابط" ارزیابی کردند.
اولین سفر هیئت رسمی بحرینی به سرزمین های اشغالی، 28 آبان ماه علیرغم مخالفت های گسترده مردم و جریان های سیاسی این کشور، به ریاست عبداللطیف الزیانی وزیر امور خارجه انجام شد . وی با تاریخی دانستن سفرش آنرا مقدمه ای بر همکاری های بیشتر و تضمین کننده صلح منطقه برشمرده بود.
بنا به گفته رادیو ارتش رژیم صهیونیستی هیئت بحرینی قرار است با نخست وزیر، وزرای امور خارجه، همکاری های منطقه ای و گردشگری این رژیم دیدار کند.
این دیدار با محوریت مسائل اقتصادی ، از جمله همکاری بین بخشهای خصوصی رژیم صهیونیستی و بحرین، بحث در مورد چشم اندازهای جدید همکاری اقتصادی بین دو طرف انجام خواهد شد.
بحرین به دنبال گسترش مناسبات مختلف به ویژه اقتصادی و تجاری با رژیم صهیونیستی است. گشودن حریم هوایی به روی هواپیماهای رژیم صهیونیستی و صدور روادید الکترونیک دوطرفه ازجمله توافقات فیمابین حاصل شده هیات بحرینی در دور نخست ملاقات ها بود.
بحرین پیش از علنی کردن روابط خود با صهیونیست ها زمینه چینی لازم را به عمل آورده بود به عنوان مثال رژیم آل خلیفه با حمله به کشورها و جنبش های پیشرو محور مقاومت از جمله حزب الله لبنان و تروریست خواندن آن، موجبات خشنودی صهیونیست ها را فراهم آورده بود.
سفر اخیر هیات بحرینی ممکن است به امضای تفاهم نامه ای در مورد پروازهای مستقیم بین تل آویو و منامه منجر شود ، اتفاقی که به رغم امضای توافقنامه های متعدد در سفر قبلی رخ نداد.
وزیر امور خارجه بحرین در سفر خود به تل آویو اعلام کرد که درخواست رسمی خود را برای افتتاح سفارت در بیت المقدس به مقامات صهیونیستی ارائه داده است. درخواستی که نهایتا مورد تایید قرار گرفته و منجر به توافق برسر تبادل سفرا و افتتاح سفارتخانه شد.
از سوی دیگر ، عبداللطیف الزیانی ، در جریان یک کنفرانس مطبوعاتی با گابی اشکنازی همتای صهیونیست خود ، در مقر وزارت امور خارجه در قدس غربی ، اظهار داشت که دولت پادشاهی بحرین با درخواست رژیم اشغالگر قدس برای افتتاح سفارت در منامه موافقت کرده است.
درهمین پیوند؛ سه شنبه هفته گذشته نیز خبرگزاری المیادین از تماس تلفنی نتانیاهو با "سلمان بن حمد آل خلیفه" ولیعهد بحرین و دعوت وی از نتانیاهو برای سفر به منامه خبر داد. سفری که البته به تعویق افتاد.
در همین راستا جریانهای انقلابی، سیاسی و مخالفان بحرینی از مردم این کشور خواستند تا خشم خود از سفر نتانیاهو را با برگزاری تظاهرات نشان دهند.
آمریکا، رژیم صهیونیستی و امارات متحده عربی ۲۳ مرداد امسال با انتشار بیانیهای مشترک از امضای توافقنامه ای برای عادیسازی روابط میان ابوظبی و تلآویو و آغاز روابط دیپلماتیک میان دو طرف خبر دادند.
مراسم امضای توافقنامه عادی سازی روابط میان امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی هم ۲۵ شهریورماه در کاخ سفید و در حضور دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا انجام شد و این دو کشور کوچک عرب حاشیه خلیج فارس رابطه چندین ساله غیرعلنی خود را با صهیونیست ها آشکار و رسمی کردند.
این اقدام موجی از خشم را در میان کشورهای اسلامی به ویژه گروههای فلسطینی به دنبال داشت. گروه های مقاومت این اقدامات را خنجری بر پشت آرمان های آزادی خواهانه ملت فلسطین توصیف کرده بودند.
نظر شما