خدابخش مرادی نافچی روز پنجشنبه در ستاد رزمایش مواسات و کمک مومنانه استان افزود: لازم است با راه اندازی یک پویش جدید، این مشکل تا پایان ماه جاری در استان رفع شود تا این دانش آموزان با افت تحصیلی مواجه نشوند.
وی به لزوم هدایت نذورات به سمت تامین تبلت و گوشی برای دانش آموزان و نیز برای تهیه ماسک برای بیماران و اقشار آسیب پذیر تاکید کرد و اظهار داشت: تاثیر شیوع کرونا بر معیشت، سلامت، اقتصاد و زندگی مردم به ویژه در چهار دهک پایین جامعه بیشتر بوده و از طریق کمک های مومنانه که راهبردی از سوی رهبر معظم انقلاب است، می توان در این شرایط به یاری اقشار آسیب دیده شتافت.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان با بیان اینکه مردم این استان تا کنون بالغ بر ۱۳۰ میلیارد تومان در قالب کمک های مومنانه برای یاری اقشار آسیب پذیر مشارکت کرده اند، گفت: لازم است نهادهایی همچون صدا و سیما، شهرداری و فرهنگ و ارشاد اسلامی برای جاری و ساری کردن فرهنگ کمک های مومنانه، اقدامات بیشتری را برای فضاسازی تبلیغاتی در دستور کار قرار دهند.
مرادی نافچی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن قدردانی از همکاری و همراهی مردم استان در اجرای محدودیت های کرونایی، افزود: در سایه این همراهی وضعیت سه شهرستان قرمز استان به شرایط نارنجی تغییر کرد.
وی همچنین به راه اندازی قرارگاه سردار شهید سلیمانی در استان اشاره کرد و گفت: رویکرد ما در این قرارگاه، بیمار یابی با هدف قطع زنجیره انتقال کرونا و در نتیجه کاهش بستری ها است.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان نیز در این جلسه به مشکل نداشتن اینترنت، گوشی همراه و تبلت دانشآموزان در مناطق محروم برای بهره مندی از آموزش های مجازی اشاره کرد و گفت: از نسل آینده نباید غافل شویم و این موضوع از نان شب هم واجبتر است.
حجت الاسلام علی خاتمی با بیان اینکه در اجرای مساوات و کمک های مومنانه تجربه های خوبی طی ۱۰ ماه گذشته در استان به دست آمده است، اظهار داشت: اکنون شرایط اقتضا می کند تا موازی کاری ها کم بشود و آنچه نیاز مهم است در اولویت قرار گیرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به شهادت دکتر فخری زاده اشاره کرد و گفت: در ۴۲ سال گذشته این را دیده ایم که هیچ پرچمی زمین نمانده و اگر سرداری به زمین افتاده، سردار دیگری پرچم را به دست گرفته است.
نظر شما