محمدراشد مدرس گرجی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با به پیگیریهای مکرر این اداره کل از طریق استانداری کردستان، کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز و شرکت نفت، اجرای جدول کشوری عرضه سوخت نفتگاز در این استان هم انجام شد.
وی اضافه کرد: پیش از این ناوگان حمل و نقل عمومی کردستان تنها در جایگاههای این استان در برداشت سوخت مورد نظر خود محدودیت برداشت در هر شبانه روز داشتند که این مساله موجب بروز برخی مشکلات برای رانندگان شده بود.
مدیرکل راهداری، حمل و نقل جادهای کردستان یادآور شد: حدف سقف برداشت از مطالبات جامعه حمل و نقل بویژه رانندگان حوزه بار و مسافر استان بود که با پیگیریها و ورود مستقیم استاندار، مشکل حل و از این پس سهمیه سوخت نفتگاز از حالت منطقه بندی خارج و همانند دیگر استانهای کشور خواهد بود.
رییس سامانه هوشمند سوخت شرکت پخش فراوردههای نفتی کردستان نیز در این ارتباط گفت: پیشتر توزیع سهمیه سوخت ناوگان باری و مسافری (اتوبوس و کامیون) در این استان بر اساس جدول ویژه استانهای مرزی انجام میشود.
فرزاد اصلانی با بیان اینکه این جدول تنها در چهار استان مرزی اجرا میشد یادآور شد: کردستان تنها استانی است که جدول ویژه در آن حذب شده و از این پس ناوگان بار و مسافر استان میتوانند در هر شیف هشت ساعت ۴۸۰ لیتر برای اتوبوس و ۴۲۰ لیتر برای کامیون سوخت بگیرند.
وی اضافه کرد: طبق جدول ویژه در جایگاههای کردستان سهمیه سوخت اتوبوس ۱۸۰ لیتر و کامیون ۱۷۰ لیتر در هر هشت ساعت بود.
استان کردستان دارای یک پایانه بار در شهر سنندج و یک پایانه سیمان در شهرستان بیجار و ۷۰ شرکت و موسسه حمل و نقل کالاست، تعداد ناوگان بار طبق آمار ثبتی دارندگان کارت هوشمند پنج هزار و ۶۰۸ دستگاه و تعداد رانندگان بار آن نیز یک هزار و ۱۲۳ نفر است.
این استان دارای ۱۲ پایانه مسافری شامل سنندج، بیجار، قروه و دیواندره هر کدام ۲ پایانه و شهرستان های مریوان، دهگلان، کامیاران و سقز هر کدام یک مورد است.
در این استان ۲۶ شرکت حمل و نقل مسافر، ۱۲ شرکت و موسسه اتوبوسرانی و مینی بوسرانی و ۱۲ شرکت سواری به همراه ۶۷ موسسات و نمایندگی شعبه وجود دارد که ناوگان مسافری آن یک هزار و ۹۳۷ و چهار هزار و ۶۸ راننده مسافر است.
نظر شما