۱۶ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۴
کد خبرنگار: 2331
کد خبر: 84136726
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

چرا اروپایی‌ها تمایلی به دریافت واکسن کووید – ۱۹ ندارند؟

تهران - ایرنا – نتایج تحقیقات جدید حاکی است که مردم اروپا تمایل چندانی به دریافت واکسن کووید – ۱۹ ندارند که شاید دلیل آن نگرانی از عوارض جانبی واکسن باشد.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا به نقل از شبکه تلویزیون جهانی چین (CGTN)، نتایج مطالعه جدید نشان می دهد که بیش از نیمی  از اسپانیایی ها تمایلی به واکسینه شدن در برابر کووید – ۱۹ ندارند و این نگرانی از بابت اکراه مشابه به دریافت واکسن در سراسر اروپا رو به افزایش است.  

این نظرسنجی که از ۲  هزار و ۱۳۰ نفر از مردم اسپانیا انجام شد، مشخص کرد درحالی که یک سوم از جمعیت این کشور بی درنگ آماده دریافت واکسن هستند، اکثریت یعنی ۵۵.۲ درصد مایلند منتظر اطلاع از تاثیرات واکسن روی سایرین بمانند.

 این آمار، ۸ درصد بیش از آمار بررسی قبلی است که اوایل ماه نوامبر (اواسط آبان) انجام شد.

دولت اسپانیا اعلام کرده است که تا اواسط سال ۲۰۲۱ بین ۱۵ تا ۲۰ میلیون نفر را واکسینه می کند، اما اگر مردم این کشور نظرشان را تغییر ندهند، دستیابی به این مهم ممکن نخواهد بود.

دانشمندان تخمین زده اند که ۶۰ تا ۹۰ درصد از جمعیت یک کشور باید هر سال در برابر کووید – ۱۹ واکسینه شوند تا در برابر این بیماری، ایمنی جمعی حاصل و از شیوع گسترده ویروس در آینده جلوگیری شود.

 بسیاری از کشورهای اروپایی نیز ممکن است برای رسیدن به این درصد عنوان شده، دچار مشکل شوند.

در ایتالیا، نتایج تحقیقی جداگانه نشان داد که تقریبا ۴۰ درصد ایتالیایی ها ترجیح می دهند این واکسن را دریافت نکنند.

قرار است در انگلیس از روز سه شنبه عملیات واکسیناسیون پس از دریافت اولین دُز ۴۰ میلیونی از واکسن شرکت های فایزیر و بایون تک آغاز شود، اما جذب مخاطب نیز می تواند مساله ای قابل توجه باشد.

در ماه اوت (مرداد)، تحقیقی که به همت دانشگاه کینگز کالج انگلیس و شرکت تحقیقاتی ایپسوس موری این کشور انجام شد، بیان کرد که تنها ۵۰ درصد از مردم بریتانیا مایل به واکسینه شدن در برابر کرونا هستند.

همچنین مشخص شد که افراد ۱۶ تا ۳۴ ساله دو برابر افراد بالای ۵۵ سال، نسبت به دریافت واکسن بی میل هستند.

تحقیق مشابهی در فرانسه، اکراه مردم این کشور به واکسینه شدن را نمایان کرد.

در ماه اکتبر (مهر)، ۵۴ درصد از افرادی که موسسه ایپسوس از آنها سوال کرده بود، گفتند که نسبت به تاثیرات واکسن بدگمان هستند.

این بررسی همچنین در آلمان انجام شد و مشخص کرد که ۶۹ درصد از مردم این کشور مایل به دریافت واکسن هستند.

براساس اعلام موسسه ایپسوس، شک و تردید نسبت به واکسن در اروپا بیش از گرایش به واکسن در دیگر نقاط جهان است، به طوری که ۷۳ درصد از مردم سراسر جهان مایل به واکسینه شدن هستند.

بیش از ۴ نفر از ۵ نفر در هند، چین، کره جنوبی و برزیل برای دریافت واکسن در صورت موجود بودن اعلام آمادگی کردند که این رقم در فرانسه کمی بیش از نیمی از این تعداد و در آمریکا، آفریقای جنوبی، ژاپن و آلمان حدود ۲ از ۳ نفر است.

نیمی از بزرگسالان در سراسر جهان (۵۲ درصد) اعلام کردند که واکسن را ظرف سه ماه پس از در دسترس بودن برای همگان، دریافت می کنند.

بیش از دو سوم نیز همین کار را انجام می دهند، رقمی که در مکزیک ۷۱ درصد، برزیل ۶۸ درصد و چین ۶۸ درصد است، رقمی که کمتر از ۴ نفر از هر ۱۰  نفر در فرانسه و اسپانیا (هر دو ۳۸ درصد) است.

در این میان، ۹۰ درصد از مردم چین و ۸۶ درصد از مردم کره جنوبی گفتند که واکسن را در سال نخست توزیع دریافت می کنند، درحالی که این رقم در فرانسه فقط ۵۴ درصد بود.l

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha