به گزارش ایرنا، جهانگیر رستمزاد روز سه شنبه در نشست بررسی تعیین تکلیف بدهی های کارخانه سیمان ایلام اظهار داشت: این کارخانه در دوره های قبل با تولید با کیفیت ترین سیمان حتی نشان های جهانی هم دریافت کرده بود اما بنا به دلایلی با انباشت بدهی و مشکلات کارگری مواجه شد.
وی اضافه کرد: تلاش های جدی در دوره مدیریت جدید برای ساماندهی این شرکت صورت گرفته و اکنون هر ۲ خط تولید این واحد بزرگ صنعتی فعال است.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام تاکید کرد: همچنین مسایل و مشکلات کارگری برطرف و نشانه های خوبی برای بازگشت مجدد کارخانه سیمان ایلام به روال سابق مشاهده شده است.
رستمزاد یادآور شد: با تلاش و پیگیری استاندار با وجود انباشت بدهی کارخانه سیمان ایلام به شرکت گاز و قطع آن اکنون بخش اعظمی در بدهی در حال پرداخت است.
وی از شرکت گاز ایلام خواست زمینه همکاری با این کارخانه با توجه به تقسط بدهی از قطع گاز کارخانه سیمان جلوگیری کند.
معاون استاندار ایلام همچنین بر ضرورت حمایت و همراهی سایر دستگاه ها که کارخانه سیمان به آنها بدهکار است تا بهبود شرایط این واحد با توجه به قراردادهای فروش و پرداخت بدهی ها با آنها تاکید کرد
کارخانه سیمان ایلام سال ۶۸ به ثبت رسید که بهره برداری از خط یک تولید آن سال ۷۷ و خط دوم آن نیز سال ۹۰ آغاز شد.
این واحد تولیدی و صنعتی که در ۱۵ کیلومتری شمال شهر ایلام در دهستان 'کارزان' شهرستان سیروان واقع شده اکنون جزو شرکت های حاضر در سازمان بورس و اوراق بهادار کشور است.
سیمان ایلام تاکنون با حضور در جشنواره های مختلف خارجی چندین جایزه و عنوان جهانی و بین المللی کسب کرده است.
کارخانه سیمان ایلام ۲ نوع محصول تیپ یک (در دو گونه ۱.۴۲۵ و ۱.۵۲۵) و تیپ پنج تولید می کند که پرمصرف ترین انواع سیمان محسوب می شود، ضمن این که از توانایی تولید سیمان نوع دو، پوزلانی معمولی و پوزلانی ویژه نیز برخوردار است.
نظر شما