حمایت از مکتب امام و انقلاب از وظایف ذاتی سازمان تبلیغات است

تهران- ایرنا- رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، گفت: این سازمان موظف به حمایت از تبیین مکتب امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی است و این جزو وظایف ذاتی سازمان تبلیغات اسلامی است.

به گزارش گروه فرهنگی ایرنا از سازمان تبلیغات اسلامی حجت الاسلام محمد قمی، روز چهارشنبه به مناسبت «هفته مکتب انقلاب اسلامی» گفت: متأسفانه ما از عدم اهتمام کافی نسبت به مکتب انقلاب اسلامی بدون هرگونه شائبه سیاسی خسارت‌های زیادی را متحمل شدیم و سازمان تبلیغات اسلامی موظف به حمایت از تبیین مکتب امام (ره) و انقلاب اسلامی است و این جزو وظایف ذاتی سازمان تبلیغات اسلامی است. لذا ما از هر تلاشی برای تحقق ضرورت آن فروگذاری نخواهیم کرد و از برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی در مسیر مطالبه گری بر اساس این مکتب حمایت خواهیم کرد.

وی افزود: این سازمان از کرسی‌های آزاداندیشی در مسیر مطالبه‌گری بر اساس مکتب انقلاب و حضرت امام (ره) حمایت خواهد کرد و عدم توجه به این مکتب بسیار زیانبار است.

قمی ادامه داد: از مسیر هنر و همه دسترسی‌های مردمی خودمان برای تقویت مکتب انقلاب اسلامی و حضرت امام (ره) استفاده خواهیم کرد و تلاش می‌کنیم بیش‌ازپیش در توفیق آن گام برداشته شود.

وی اضافه کرد: انقلاب اسلامی حقیقت بزرگی است که از منظر مکتب انقلاب اسلامی وظایفی را بر گردن سازمان تبلیغات اسلامی و همه دستگاه‌های کشور نهاده است و لازم است که اندیش ورزان و اندیشمندان، سخت‌گیرانه بر روی اجرای سطوح این مکتب تأکید کنند و نباید از خوف اینکه مبادا انگی بخورند، از توجه به عظمت انقلاب اسلامی غفلت کنند.

این  عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به مشکلات استان خوزستان و ماهشهر گفت: آنچه در این مشکلات مشاهده نمی‌شود فهم و پایبندی به نقشه راه و مکتب اسلامی است. اهداف مکتب انقلاب اسلامی و شاخصه‌های دولت اسلامی، اهداف دست‌یافتنی است ولو اینکه نیازمند به تحقق زمان داشته باشد این در حالی است که باید این مکتب به مباحثه گذاشته شود و کرسی‌های آزاداندیشی راه‌اندازی شود.

وی بابیان اینکه ما به مردم‌سالاری دینی به جد معتقدیم، ارزیابی عملکرد مسئولین کشور را نیازمند تعهد به مکتب انقلاب اسلامی دانست و گفت: سازمان تبلیغات اسلامی، خودش را به تبیین این حقیقت سترگ متعهد می‌داند و نسبت به آن نیز کوتاه نخواهد آمد و حامی نهادهای مؤثر مردمی و همه نیروهایی است که در تبیین این مسیر گام بردارند.

مکتب انقلاب اسلامی پاسخگوی تهدیدات است

حجت‌الاسلام علی ثقفی مسئول بنیاد و فرهنگ و اندیشه انقلاب اسلامی با قدردانی از توجه سازمان تبلیغات اسلامی به بحث محتوایی مکتب انقلاب اسلامی گفت: در روز ۱۲ آذر سال ۷۹، مقام معظم رهبری طی سخنرانی در جمع کارگزاران، مبانی فکری انقلاب، نقشه راه و اهداف این مکتب را مطرح کردند؛ این در حالی است که محتویات بیانات معظم له، شاکله مکتب انقلاب اسلامی محسوب می‌شود.

وی بابیان اینکه مکتب انقلاب اسلامی در قبال تهدیدات انقلاب؛ پاسخگو و مقتدر است، افزود: انقلاب اسلامی نیازمند رجوع به این مکتب است و ما در مقاطعی از پایبندی به این مکتب غفلت کردیم و دچار نارسایی‌هایی شدیم که امروزه شاهد آن هستیم.

به گفته حجت‌الاسلام ثقفی، مکتب انقلاب اسلامی فقط یک تئوری نیست بلکه برخاسته از نیازهایی است که امروزه وجود دارد و امروز مهم‌ترین هدفی که باید همه دستگاه‌ها و نخبگان و مردم به آن توجه داشته باشند «ضرورت تحقق دولت اسلامی» است.

حجت‌الاسلام روح‌الله حریزاوی معاون راهبری استان‌ها و ارتباطات سازمان تبلیغات اسلامی در این نشست با تأکید بر توجه به فرهنگ اجرایی در خصوص تحقق مکتب انقلاب اسلامی گفت: سازمان تبلیغات اسلامی، از آذر ۹۷ که موضوع مکتب انقلاب اسلامی مطرح شد تا به امروز در این خصوص فعال بوده و در حال حاضر نیز تمامی استان‌ها مخاطب این موضوع قرار گرفته است.

به گفته وی؛ سازمان تبلیغات اسلامی در قالب عملیات مختلف ازجمله مکتب حاج قاسم سلیمانی که محور آن مطالبه گری و توسعه حلقه‌های میانی و کارسپاری به مردم است، در جهت تحقق مکتب انقلاب اسلامی فعال بوده است.

مروری بر بیانات رهبر معظم انقلاب

حضرت‌ آیت‌الله‌ خامنه‌ای‌ در 12 آذر سال 79 در دیدار مسؤولان‌ نظام‌ اسلامی‌، وظایف‌ مسؤولان‌ و دولتمردان‌ نظام‌ را برگرفته‌ از جهان‌بینی‌ و بینش‌ اسلامی‌ به‌ عنوان‌ پایه‌ و اساس‌ حکومت‌ اسلامی‌ دانستند و با تبیین‌ این‌ وظایف‌ خطیر تأکید کردند، مسؤولان‌ نظام‌ اسلامی‌ باید با بهره‌گیری‌ از فرصت‌ مغتنم‌ انقلاب‌ اسلامی‌ و تلاش‌ و کوشش‌ بیش‌ از پیش‌ برای‌ تطبیق‌ خود با روش‌ و منش‌ یک‌ کارگزار واقعا اسلامی‌ در جهت‌ تحقق‌ آرمان های‌ الهی‌ در کشور بزرگ‌ ایران‌ گام‌ بردارند.

ایشان‌، پیروزی‌ انقلاب‌ اسلامی‌ ایران‌ را ثمره‌ سال ها تلاش‌ و رنج‌ و تحقق‌ شرایط مختلف‌ و گوناگون‌ در طول‌ سال های‌ متمادی‌ و یک‌ فرصت‌ استثنایی‌ بعد از صدر اسلام‌ ارزیابی‌ کرده و افزودند، تحقق‌ نظام‌ اسلامی‌، تشکیل‌ دولت‌ اسلامی‌، تشکیل‌ کشور اسلامی‌ و تحقق‌ دنیای‌ اسلامی‌ بواسطه‌ الگو شدن‌ کشور اسلامی‌، مراحل‌ بعد از پیروزی‌ انقلاب‌ اسلامی‌ است‌ که‌ جمهوری‌ اسلامی‌ ایران‌ اکنون‌ در مرحله‌ دولت‌ اسلامی‌ است‌.

رهبر معظم انقلاب‌، پیروی‌ از هوای‌ نفس‌ و آرزوهای‌ بلند شخصی‌ را دو خطر عمده‌ در این‌ مرحله‌ برای‌ مسؤولان‌ نظام‌ اسلامی‌ دانستند و تأکید کردند، نظام‌ مردم‌سالاری‌ دینی‌ بهترین‌ ملاک‌ و روش‌ برای‌ آگاهی‌ دولتمردان‌ نظام‌ اسلامی‌ از وظایف‌ خود است‌.

ایشان با تأکید بر این‌ که‌ مردم‌سالاری‌ دینی‌ یک‌ حقیقت‌ واحد است‌، یک‌ وجه‌ آن‌ را تشکیل‌ نظام‌ و انتخاب‌ مسؤولان‌ براساس‌ رأی‌ مبتنی‌ بر شناخت‌ و آگاهی‌ مردم‌ دانسته و خاطر نشان‌ کردند: وجه‌ دیگر نظام‌ مردم‌سالاری‌ دینی‌، وظایف‌ جدی‌ مسؤولان‌ و دولتمردان‌ در قبال‌ مردم‌ است‌ و تبلیغ‌ و جنجال‌ برای‌ گرفتن‌ رأی‌ از مردم‌ و سپس‌ به‌ فراموشی‌ سپردن‌ آنان‌ و عدم‌ پاسخگویی‌ به‌ مردم‌ با مردم‌سالاری‌ دینی‌ سازگار نیست‌.

حضرت‌ آیت‌الله‌ خامنه‌ای‌ با تأکید بر این‌ که‌ اولین‌ گام‌ برای‌ اصلاحات‌، اصلاح‌ درون‌ و دوری‌ مسؤولان‌ از روش ها و منش های‌ غیر اسلامی‌ است،‌ به‌ وظایف‌ دولتمردان‌ در نظام‌ مردم‌ سالاری‌ دینی‌ اشاره‌ و تصریح‌ کردند: منت‌ نگذاشتن‌ به‌ مردم‌ در قبال‌ کارهای‌ انجام‌ شده‌، مبالغه‌ نکردن‌ در گزارش‌ عملکردها، پرهیز از دادن‌ وعده‌های‌ بدون‌ عمل‌، خودداری‌ از خودمحوری‌ و خودخواهی‌ در قبال‌ مردم‌ و ندادن‌ دستور و امر و نهی‌ به‌ مردم‌ به‌ واسطه‌ برخورداری‌ از مقام‌ و منصب‌، تلاش‌ برای‌ کسب‌ رضایت‌ مردم‌ و خودداری‌ از کسب‌ رضایت‌ صاحبان‌ قدرت‌ و ثروت‌ از جمله‌ وظایف‌ مهم‌ مسؤولان‌ نظام‌ اسلامی‌ است‌.

ایشان‌ برخورد یکسان‌ با همه‌ مردم‌ و امتیاز ویژه‌ قائل‌ نشدن‌ برای‌ دوستان‌ و خویشان‌ را از دیگر وظایف‌ مهم‌ کارگزاران‌ نظام‌ مردم‌سالاری‌ دینی‌ برشمردند و افزودند، ایجاد فرصت‌ و امکانات‌ اقتصادی‌ برای‌ دوستان‌ و خویشان‌ از کارهای‌ ضد مردم‌سالاری‌ دینی‌ و فساد است‌ که‌ باید با آن‌ مقابله‌ شود.

مقام‌ معظم‌ رهبری‌ خاطرنشان‌ کردند: اگر اینگونه‌ مسایل‌ و فسادها وجود داشته‌ باشد، توانایی‌ کار و پیشرفت‌، هیچگاه‌ به‌ وجود نخواهد آمد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha