داود گرشاسبی روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگاران افزود: طرح شهید حاج قاسم سلیمانی به شیوه محله و خانواده محور و با هدف پیشگیرانه و قطع زنجیره انتقال بیماری در شهرستان اجرا می شود.
وی گفت: کاهش ترددات غیرضروری، افزایش فاصله گذاری، نظارت دقیق بر اجرای پروتکل های بهداشتی ابلاغی، انجام تست های گسترده و هدفمند و حفاظت از گروه های آسیب پذیر شامل سالمندان و افراد دارای بیماری زمینه ای از جمله اهداف و وظایف اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی است.
فرماندار ویژه مرند خاطرنشان کرد: مدیریت و کنترل اپیدمی کووید ۱۹ در این طرح به شیوه خانواده و محله محور بوده و هر خانه به عنوان یک پایگاه سلامت در نظر گرفته شده است.
وی تاکید کرد: سعی ما این است با اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در شهرستان، از تغییر وضعیت به شرایط بحرانی و قرمز بازدارندگی ایجاد کرده و سپس به سمت وضعیت زرد و سفید حرکت کنیم.
گرشاسبی با اشاره به اهمیت آموزش و اطلاع رسانی گفت: لازم است فضای رسانه ای و مجازی ذهنیت تعامل را در دوران کرونایی در جامعه ایجاد کرده و مردم را به ماندن در خانه تشویق کنند.
وی ضمن تاکید بر آموزش سبک زندگی در شرایط کرونایی افزود: رسانهها و فضای مجازی باید متناسب با این بحران فرهنگ سازی کنند تا سبک زندگی خود را متناسب با شرایط تغییر دهیم.
فرماندار ویژه مرند در خصوص بحث ایجاد نقاهتگاه نیز گفت: با همکاری شبکه بهداشت و درمان، آموزش و پرورش و بسیج، خانه معلم و هنرستان امام حسین (ع) به عنوان دو محل برای قرنطینه افرادی انتخاب شدند که امکان جداسازی و قرنطینه آنها در خانه نیست.
وی در ادامه با بیان اینکه ویروس کرونا تمام حوزه های زندگی بشری را درگیر کرده است، اظهار داشت: با توجه به نداشتن شناخت کافی نسبت به این بیماری، رفتارهای پیشگیرانه در مهار این ویروس بسیار مهم است.
وی با اشاره به اقدامات انجام یافته در مقابله با ویروس کرونا خاطرنشان کرد: در ماههای گذشته با وجود هزینه بسیار برای نظام سلامت، بحث قرنطینه و فاصله گذاری اجتماعی و فاصله گذاری هوشمند را در شهرستان پیش بردیم.
گرشاسبی گفت: در زمان قرمز بودن شرایط کرونایی شهرستان، نوع تعاملات مردم، کسبه و ساختارهای اداری اوج گرفت و شرایط شهرستان به نارنجی تغییر یافت.
وی افزود: در تمام حوزه ها، میزان رعایت محدودیت های کرونایی و تعامل در حد اعلا و قابل قبول بوده است.
نظر شما