خبر فوری: رفع فیلترینگ

۲۰ آذر ۱۳۹۹، ۱۴:۲۳
کد خبر: 84142316
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

تقاضا برای خرید سیمان در هرمزگان بیشتر شده است

بندرعباس- ایرنا- فرماندار خمیر گفت: در حال حاضر نیاز هرمزگان به سیمان ۲ هزار و ۵۰۰ تن است و تقاضای مردمی برای خرید سیمان در استان بیشتر شده است.

میرهاشم خواستار روز پنجشنبه در نشست ستاد تنظیم بازار شهرستان با محوریت بررسی مشکلات حوزه سیمان افزود: هم اکنون مشکلاتی در عرصه‌ توزیع و مصرف سیمان در خمیر و استان هرمزگان مشاهده می‌شود که به تبع آن باید راهکارها و سیاست‌ها به گونه‌ای اتخاذ شوند تا این مشکلات رفع شود.
وی یکی از مهم‌ترین مشکلات حال حاضر در حوزه سیمان را، حمل این کالا عنوان کرد و بیان داشت: شایسته نیست حمل سیمان به مناطق مختلف با وقفه انجام شود لذا در نشست ستاد تنظیم بازار شهرستان مقرر شد با همکاری اداره راهداری و حمل ونقل جاده ای هرمزگان ۲۰ دستگاه کامیون تریلر جهت حمل این کالا به ناوگان حمل ونقل خمیر کمک کند.
رییس ستاد تنظیم بازار شهرستان خمیر اظهارداشت: این ستاد با همه توان از صنایع بویژه سیمان در برابر موانع و مشکلات احتمالی حمایت می‌کند اما گلایه هایی از سوی مردم مبنی بر عرضه سیمان در بازارهای غیررسمی ارائه می‌شود.
خواستار ادامه داد: ضرورت دارد در این راستا نظارت صحیحی بر توزیع این کالا صورت گیرد و سیستم توزیع به گونه‌ای باشد که ابتدا نیاز شهرستان و استان را تامین کند و سپس به دیگر نقاط کشور عرضه شود.
وی تاکید کرد: کارخانه سیمان هرمزگان از جمله کارخانجاتی است که در زمینه اشتغال و مسوولیت های اجتماعی بویژه در سال‌های اخیر ،اقدام‌های خوبی را برای شهروندان در سطح شهرستان فراهم کرده است.
فرماندار خمیر خاطرنشان کرد: سیمان از جمله صنایعی است که نقش آن در توسعه بخش‌های عمرانی غیرقابل انکاربوده لذا ضرورت دارد وضعیت تولید، توزیع و مصرف آن ساماندهی شود.

بیش از ۲میلیون تن سیمان به متقاضیان هرمزگانی عرضه شد
معاون بازرگانی و توسعه بازار سیمان بندرخمیر نیز با بیان اینکه عرضه سیمان کم نشده بلکه تقاضای مصرف کنندگان بیشتر شده است، عنوان کرد: براساس آمار مالی در یکسال گذشته، حدود ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تن سیمان به متقاضیان عرضه شده که حدود ۷۴ درصد آن به بازار داخلی استان تحویل شده است. 
امیر سجده ای با بیان اینکه به دلیل حساسیت‌ها، در یک ماه گذشته انتقال بار به سایر استان‌ها متوقف شده، اضافه کرد: در۲  هفته گذشته، ۵۰ هزار تن سیمان پاکتی به عاملان سیمان داخل هرمزگان اعلام شده که نزدیک به ۳۵ هزار تن از کارخانه خارج شده و از این تعداد ۱۴ هزار تن به مرکز استان بوده است.
وی در خصوص چگونگی تامین نیاز سیمان در هر شهرستان عنوان کرد: طبق اعلام ستاد تنظیم بازار استان به کارخانه سیمان درخصوص نیاز هر شهرستان، این کارخانه بر اساس کد ثبتی مشتری در هر شهرستان، سیمان به عاملان آن اعلام می‌کند.
این مسوول یادآورشد: به طور مثال اگر نیاز جاسک از سوی تنظیم بازار استان ۴۰۰ تن اعلام شده، کارخانه سیمان از طریق کد مشتری آن شهرستان، همان مقدار سیمان به منطقه یادشده ارسال می‌کند.

کارخانه سیمان هرمزگان به عاملین دارای پروانه کسب خدمات ‌دهد 
معاون بازرگانی صنعت، معدن و تجارت هرمزگان نیز  اظهارکرد: کارخانه سیمان بایستی به عاملینی که دارای پروانه کسب معتبر و معرفی از ادارات ثبت و صمت دارند، خدمات ارائه کند.
محمد عباسی تصریح کرد: درحال حاضر مشکلات این کالا در حوزه شرکت‌های سیمان پرکنی و تعاونی‌های سیمان، حمل ونقل و همچنین نوبت دهی دستی خلاصه می‌شود لذا برای ایجاد نظم و انضباط در این حوزه ها، ساماندهی صورت گیرد.
وی بیان داشت: در روزهای آینده سیمان از سایر نقاط کشور جهت پوشش بازار داخل استان در هرمزگان توزیع خواهد شد.

راهداری آمادگی سرریز سیمان به مقاصد داخل هرمزگان است
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای هرمزگان در خصوص معطلی در حوزه بارگیری سیمان نیز گفت: این دستگاه آمادگی دارد در صورت جوابگو نبودن حمل ونقل ناوگان موجود، با استقرار کامیون‌های تریلر، سرریز بارهای سیمان به مقاصد داخل استان را پوشش دهد.
کوروش جهانبخش با اشاره به الکترونیکی کردن فرآیندها اظهار کرد: از سال‌های قبل ظرفیت‌های بسیار خوبی برای انجام فرایندهای الکترونیکی در پایانه بار خمیر پایه گذاری شده است.
 وی بیان داشت: خدمات به راننده براساس کارت ملی هوشمند و همچنین اطلاعات بارنامه طبق بارنامه  برخط است.
این مسوول ادامه داد: رانندگان در بدنه توزیع نقش مهمی دارند و در عرصه حمل ونقل کالا در هر زمان و مکانی با وجود مشکلات عدیده، خدمات رسانی کرده‌اند.


فرآیند نوبت دهی از سیستم دستی به الکترونیکی تغییر یابد
 مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان نیز در این نشست با بیان اینکه درحال حاضر بازار استان از بحث رقابتی خارج شده، گفت: این سیاستی است که از سوی ستاد تنظیم بازار استان برای حمایت از تولید کنندگان داخل استان گرفته شده لذا انتظار داریم تولید کنندگان نیز همکاری های لازم از مصرف کنندگان بویژه مصرف کنندگان داخل داشته باشند.
مسعود راسخی با بیان اینکه نارضایتی‌هایی در فرایند بارگیری سیمان از سوی رانندگان وجود دارد،افزود: ضروری است فرآیند نوبت دهی از سیستم دستی به الکترونیکی تغییر یابد تا از هرگونه سواستفاده‌های جلوگیری شود.
کارخانه سیمان هرمزگان به عنوان یکی از بزرگترین کارخانه‌های سیمان کشور است که ظرفیت اسمی تولید روزانه آن به ۶ هزار تن می‌رسد.
طرح اولیه کارخانه سیمان هرمزگان در بندرخمیر معادل سه هزار تن در روز در نظر گرفته شده بود که بدلیل نیاز استان هرمزگان و استان‌های همجوار همچنین امکان تولید محصولات، ظرفیت طرح به میزان ۲ برابر افزایش یافت.
خط یک با ظرفیت روزانه سه هزار تن کلینکر در سال ۱۳۷۶ و خط دو با ظرفیت مشابه در سال ۱۳۷۸ به بهره برداری رسید.
این شرکت جهت اطمینان از کیفیت محصولات تولیدی، اقدام به تجهیز آزمایشگاه‌های شیمی، فیزیک و (X-ray) با بهترین امکانات روز و کنترل مداوم تمامی خطوط تولید از معادن تا بارگیری سیمان نموده است. 
کیفیت خدمات ونتیجه ارائه شده در این آزمایشگاه‌ها باعث کسب گواهینامه تایید صلاحیت به عنوان آزمایشگاه همکار از سازمان ملی استاندارد از سال ۱۳۸۷ شده است.
سیمان هرمزگان در راستای ارتقای سطح مدیریت در شرکت از سال ۲۰۰۳ تاکنون موفق به پیاده سازی سیستم مدیریت کیفیت، محیط زیست، ایمنی و بهداشت شده است که اخذ گواهینامه‌های مربوط به صورت مستمر از مووسسه (IMQ) ایتالیا موید این مطلب می‌باشد.
این شرکت به عنوان نخستین شرکت سیمانی موفق به اخذ سیستم مدیریت جامع در استاندارد ملی ایران ISIRI۱۳۰۰۰ که علاوه بر موارد یادشده شامل مدیریت استراتژیک  و سازماندهی محیط کار ۵S شده است.
سیمان هرمزگان درسال‌های گذشته بارها موفق به اخذ نشان واحد نمونه صنعتی، واحد نمونه کیفیت،  واحد نمونه محیط زیست، صادرکننده نمونه، لوح تقدیر برای عملکرد مناسب در شاخص‌های بهره وری شده است.
کارخانه سیمان هرمزگان در ۸۰ کیلومتری جنوب غربی بندرعباس و نزدیکی شهر ساحلی بندرخمیر قرار دارد و برای ۶۰۰ نفر شغل فراهم کرده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha