فرماندار بندرخمیر گفت: جاده شهر جدید علوی بندرعباس از مجاورت نخلستانهای روستاهای این منطقه میگذرد که باعث انحراف آب و یا مسدود شدن مسیلهای نخلستانها میشود.
میرهاشم خواستار روز سه شنبه در نشست شورای ترافیک وحمل ونقل شهرستان با موضوع بررسی حوادث جاده ای افزود: لازم است قبل از تکمیل راه شهر جدید علوی، کارگروه تخصصی دراین زمینه تشکیل شود.
شهر جدید علوی با تملک ۳هزار هکتار زمین در فاصله ۵۰ کیلومتری غرب بندرعباس برای اسکان شاغلان صنایع غرب بندرعباس و جمعیت سرریز این شهر پیش بینی وساخته شده است؛ این طرح در سال ۱۳۹۲ به تصویب وزارت راه وشهرسازی رسید.
جادههای بندرخمیر تکمیل شود
فرماندار بندرخمیر گفت: شهرستان ساحلی خمیر باتوجه به گردشگرپذیر بودن و همچنین موقعیت ویژهای که دارد در بیشتر ایام سال بویژه نوروز، شاهد ورود تعداد زیادی خودروهای سبک وسنگین است که میطلبد جادههای این منطقه هرچه سریعتر تکمیل شود.
میرهاشم ادامه داد: تکمیل جاده بندرخمیر به بندرعباس وهمچنین تعریض جاده رویدر مهمترین دغدغه مردم این منطقه در حوزه راه است که باید هرچه سریعتر این طرح تکمیل وبه بهرهبرداری برسد.
وی بیان داشت: برخی از جادههای شهرستان بندرخمیر دارای کمبود علائم هشدار دهنده بوده که این امر میتواند موجب بروز تصادف دراین محور شود.
فرماندار بندرخمیر همچنین خواستار تسهیل در رفت وآمد وسایل نقلیه در ایست بازرسیهای کنچی و منبع آب شد و تاکیدکرد: انجام این امر از ایجاد ترافیک سنگین در این محدوده جلوگیری میکند.
خواستار یادآورشد: نقاط حادثه خیز یکی از عوامل تصادف درجاده های خمیر است که به منظور رفع این نقاط و کاهش تصادف باید اعتبار لازم به این بخش اختصاص یابد.
وی عنوان کرد: وجود علائم وتابلوهای راهنمایی ورانندگی نقش بسزایی درکاهش حوادث جادهای و تلفات ناشی از آن دارد و نبود این علائم و یا سرقت آنها بهویژه درهنگام شب تهدیدی جدی برای جان رانندگان وسرنشینان خودروها است.
این مسوول افزود: گرچه منابع واعتبارات محدود است اما حساسیت عمومی نسبت به مناسب سازی مسیرهای جادهای بسیار بالاست.
خرید دستگاه خط کشی برای انجام نقاط حادثه خیر هرمزگان
مدیرکل راهداری وحمل ونقل جاده ای هرمزگان گفت: یک دستگاه ماشین خط کشی برای خط کشی و نصب علائم در محورهای حادثه خیر وبحرانی استان خریداری شده است.
یوسف عابدینی افزود: خط کشی و نصب علائم درمحورهای حادثه خیز هرمزگان و شهرستان بندرخمیر با جدیت انجام خواهدشد.
وی بیان داشت: حوزه راه و حمل ونقل جاده ای حوزه وسیعی است و باتوجه به اینکه راه روستایی نیز به آن تفویض شده، وظیفه این اداره کل را سنگینتر کرده است.
این مسوول ادامه داد: ایمنی پایدار راههای موجود باتوجه به محدودیتها از جمله فعالیتهای روزمره اداره راهداری و حمل ونقل جاده ای است که وظیفه داریم تردد پایدار در سطح جادههای استان برقرار کنیم.
محلی مناسب برای جانمایی پایانه حمل ونقل خمیر ایجاد شود
عابدینی باتوجه به نیاز شهرستان خمیر نسبت به احداث پایانه حمل مسافر، پیشنهاد کرد: محلی مناسب نسبت به جانمایی پایانه حمل ونقل این شهرستان توسط شهرداری بندرخمیر و رویدر ایجاد شود.
وی گفت: تهیه وتامین یک دستگاه بولدوزر و جرثقیل برای اجرای طرحهای اداره راهداری خمیر و تعریض و روکش راه رویدر از جمله اقداماتی است که اداره راهداری خمیر آن را دنبال میکند.
پاکسازی ولایروبی دهانه پلها، ایجاد دوربرگردانهای مناسب و استاندارد درپارک حرا و چند نقطه از شهرستان، تامین اعتبار آبنما و پل کرویه دررویدر، تعیین تکلیف وضعیت جاده اسکله پل، بازگشایی مسیر مقابل پلیس راه کهورستان وهمچنین جابجایی پلیس راه کهورستان به دوراهی میانبر باتوجه به واگذاری زمین جهت احداث پروژه از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست به آن اشاره شد.
درحال حاضر هرمزگان دارای ۱۳ هزار و ۷ کیلومتر راه است که از این تعداد ۳۴ کیلومتر آزادراه، ۶۷۱ کیلومتر بزرگراه، ۵۹۱ کیلومتر راه اصلی، هزارو ۷۷۴ کیلومتر راه فرعی و ۹ هزار و ۹۳۸ کیلومترراه روستایی است.
راههای روستایی هرمزگان شامل ۴ هزار و ۹۶۷ کیلومتر راه آسفالته، هزار و ۲۹۳ کیلومتر راه شوسه و سه هزار و ۶۷۷ کیلومترراه خاکی است.
خمیر در ۷۵ کیلومتری غرب بندرعباس مرکز استان هرمزگان قرار دارد.
نظر شما