به گزارش ایرنا، خانم هوا چون اینگ روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران در پکن افزود: این اظهارات در واقع یک «دام لفظی» است که برخی ها برای چین طراحی و ایجاد کرده اند؛ آنها عادت دارند برای دیگران حکم صادر کنند، اما عادت ندارند دیگران حکمشان را رد کنند.
او گفت: اگر برخی به دلیل آنکه چین صرفا به تهمت ها، سیاهنمایی ها و ناسزاها علیه خودش پاسخ داده، دیپلماسی چین را «گرگ جنگجو» می خوانند، ما هم می خواهیم به آنها بگوییم که اگر این سیاست خارجی ما در دفاع از حاکمیت، امنیت، توسعه و محافظت از عزت و شرف چین و انصاف و عدالت بین المللی سودمند باشد، اهمیتی ندارد که عنوانش چه باشد.
خانم هوا گفت: اخیرا اتفاقاتی بین چین و یکی از کشورها افتاده؛ اما پرسش ما این است که کدام کشور به آغاز و تحریک این اتفاقات دامن زده است؟ کدام طرف در امور داخلی دیگری مداخله کرده؟ در کدام یک از این موارد چین طرف مقابل را تهدید کرده و به آن آسیب رسانده است؟
این مقام چینی تصریح کرد: مگر می شود یک طرف حق حمله و وارد کردن تهمت و سیاهنمایی علیه چین را داشته باشد و به چین آسیب برساند اما طرف دیگر یعنی چین حق پاسخگویی به آنها و گفتن حقایق را نداشته باشد؟
او اظهار کرد: همه از حق دفاع مشروع برخوردارند اما چرا چین به عنوان یک کشور دارای حاکمیت مستقل نباید از حاکمیت، امنیت، توسعه و آبروی ملت دفاع کند؟ مگر وقتی دیگران به بهانه های واهی چین را سرزنش می کنند، قرار است چین فقط ساکت بماند؟
«نیکولاس چاپوئیس» سفیر اتحادیه اروپا گفته بود که ما باید یک درک مشترک برای "نه" گفتن به قلدری، دیپلماسی اجبار «گرگ جنگجو» چین داشته باشیم.
نظر شما