۵۰۰ نیروگاه خورشیدی خانگی در سیستان و بلوچستان احداث می‌شود

زاهدان- ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: ۵۰۰ نیروگاه خورشیدی خانگی با مشارکت کمیته امداد امام خمینی(ره) و سپاه پاسداران برای مددجویان کمیته امداد این استان به منظور کسب درآمد پایدار ساخته می‌شود.

ماندانا زنگنه روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: با راه‌اندازی نیروگاه‌های کوچک خانگی برای مددجویان کمیته امداد و بهزیستی درآمدی پایدار به وجود خواهد آمد.

وی بیان کرد: به منظور ایجاد درآمد مناسب برای خانواده‌های کم درآمد طرح‌های متعددی در سیستان و بلوچستان موردبررسی قرار گرفت.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: از میان طرح‌های مطرح شده، ایجاد نیروگاه‌های کوچک خورشیدی خانگی و استخرهای پرورش ماهی با توجه به موقعیت و شرایط این استان دارای قابلیت اجرایی بوده و در نهایت این طرح‌ها به تصویب رسیدند.

وی بیان  کرد: همسو با اجرای این طرح‌ها، برای ساخت استخرهای پرورش ماهی پس از بررسی‌های لازم قراردادی منعقد و بر اساس آن ۹۶ استخر در مناطق مختلف این استان ایجاد خواهد شد.

زنگنه اظهارداشت: در بخش پنل‌های خورشیدی موافقت شده تا نیروگاه‌های خورشیدی کوچک در خانه‌های مددجویانی که توان مالی مناسب ندارند نصب شده و اداره برق طبق تعهد، برق تولیدی این نیروگاه را خریدار کند بر این اساس طی مدت چند ساله تفاهم‌نامه برای این مددجویان درآمدی پایدار به وجودخواهد آمد.

وی بیان کرد: با توجه به ظرفیت‌های مجتمع اقتصادی کمیته امداد امام خمینی (ره) و پتانسیل‌های شهرستان‌های دلگان، فنوج و بمپور نیاز است تا این نهاد معین توسعه این شهرستان‌ها شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: برخی شرکت‌های زیرمجموعه اقتصادی کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور می‌توانند با توجه به پتانسیل‌های سیستان و بلوچستان در بخش‌های معدنی، کشاورزی و بازرگانی تا حد زیادی به توسعه اقتصادی این استان کمک کند.

وی ادامه داد: این در حالیست که در حوزه شیلات استان ۴۰ درصد صید و ۷۰ درصد ماهی تن کشور را تامین می‌کند و علاوه بر آن در پرورش میگو و ماهی در قفس هم ظرفیت‌های بالایی دارد که کمیته امداد می تواند در محرومیت زدایی از آن ها به خوبی بهره ببرد.
زنگنه با اشاره به ظرفیت‌ها و منابع بی نظیر آب و خاک کشت و صنعت جلگه چاه هاشم کمیته امداد خواستار بالفعل شدن تمامی ظرفیت‌های آن مجموعه و راه اندازی زنجیره کامل صنایع تبدیلی و تکمیلی خرما شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha