سید حمید پورمحمدی در سفر به چابهار و بازدید از ظرفیت ها و زیرساخت های مهم تجاری، گردشگری و کشاورزی این شهرستان در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: راه آهن چابهار - زاهدان به عنوان یکی از زیرساخت های مهم حمل و نقل به سرعت در حال کار است و جاده چابهار به زاهدان و ادامه آن به خرمشهر نیز یکی از کارهای مهم است که ما این طرح های زیربنایی را جز اولویت قرار دادهایم.
وی با اشاره به اینکه باید سیستان و بلوچستان را از محرومیت خارج کرد، افزود: یک جاده از طرف میناب هرمزگان به طرف چابهار نیز در حال برنامه ریزی و کار است و با توسعه بندر اقیانوسی سواحل مکران می تواند تولید، اشتغال و تجارت ایران با دنیا و مناطق همجوار را متحول کرد.
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه ادامه داد: چند سد و بند آبخیزداری در حال استفاده است و برای کشت ۱۵ هزار هکتار موز و خرما و هزاران هکتار زمین کشاورزی در این منطقه با سرعت مناسب در حال اجرایی شدن است.
وی به کشت ۳۰ هزار هکتار خرمای صادراتی در سواحل مکران اشاره کرد و افزود: برای موضوعات گردشگری و توسعه زیرساخت ها نیز برنامه ریزی شده و به نظرم این استان بخش نیازمندیهای کشور از جمله در حوزه تامین گوشت را می تواند تامین کند.
پورمحمدی تصریح کرد: برنامه ای در حال تدوین است تا توسعه روابط تجاری و اقتصادی با کشور پاکستان، افغانستان و کشورهای همجوار منطقه را شاهد باشیم و با تامین زیرساخت ها تحول را برای مردم به ارمغان بیاوریم.
وی به توسعه پالایشگاههای کوچک، تکمیل طرح های نیمه تمام اشاره کرد و گفت: سیستان و بلوچستان در آینده ای نزدیک به عنوان قطب توسعه اقتصادی تبدیل و می تواند به موتور محرکه اقتصاد ایران باشد و این با توجه به جایگاه و ظرفیت های بی نظیر دور از انتظار نیست.
به گزارش ایرنا معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه به همراه استاندار سیستان و بلوچستان از ظرفیت های گردشگری بخش باهوکلات، پروژه موزکاری شرکت ماهان، ظرفیت ها و زیرساخت های بندر، منطقه آزاد، قسمت های مختلف نیروی دریایی کنارک و ظرفیت های کشاورزی و گردشگری سواحل مکران بصورت زمینی و هوایی بازدید کرد.
نظر شما