دکتر سید مهدی طباطبایی روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: نظارت تیمهای بهداشت محیط با همکاری نیروهای بسیجی، هلال احمر، تعزیرات و شهرداری بر اجرای محدودیتهای کرونایی از اول آذر تشدید شده است.
وی افزود: در این طرح تیمهای نظارتی بر اجرای شیوه نامههای بهداشتی نظارت دارند و در بازرسیهای صورت گرفته برای ۵۸۵ واحد صنفی اخطاریه صادر شده و ۲۴۶ واحد صنفی به علت رعایت نکردن مسائل بهداشتی پلمب شدند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رعایت پروتکلهای بهداشتی در اماکن عمومی را در پیشگیری و کنترل بیماری مؤثر دانست و افزود: در شرایط همهگیری بیماری کرونا، لزوم رعایت پروتکلهای بهداشتی در مراکز صنفی و کارگاهی، ادارات و سازمانها به عنوان یکی از محلهای پر رفت و آمد مردم از اهمیت ویژهای برخوردار است.
وی با اشاره به این موضوع که مردم میتوانند از طریق کد «کیو آر» بر واحدهای صنفی نظارت کنند افزود: تمامی اصناف، ادارات، سازمان ها، کارگاهها، کارخانجات و اماکن باید کد (QR)داشته باشند تا مردم بتوانند با تلفن هوشمند آن را اسکن کرده و سوالات وضعیت بهداشتی مربوط به اجرای پروتکل آن صنف را پاسخ دهند و پس از پاسخ به سوالات، پیگیریتوسط بازرسان بهداشتی انجام خواهد شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: هموطنان عزیز میتوانند با سامانه تلفنی ۱۹۰ مشکلات بهداشتی را با کارشناسان مطرح کنند تا در کمترین زمان ممکن مورد رسیدگی قرار گیرد.
به گزارش ایرنا هفت هزار و ۳۳۲ مرکز تهیه، توزیع، طبخ و عرضه و فروش مواد غذایی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان مشغول فعالیت هستند.
نظر شما