حسن حاتمی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این میزان سرمایه برای بازگرداندن ٩٠ واحد تولیدی هزینه شده است و سعی میشود امسال نیز ۹۰ واحد صنعتی راکد در استان با رفع مشکلات، به چرخه تولید باز گردد.
وی تاکید کرد: برای بازگشت واحدهای صنعتی به چرخه تولید مشکل این واحدها بررسی و پرونده آنها بر اساس نوع مشکل به کارگروههای رفع موانع تولید یا کارگروه اقتصاد مقاومتی فرستاده میشود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی آذربایجانغربی گفت: برخی واحدهای صنعتی راکد مشکل حقوقی و برخی دیگر مشکل سرمایه درگردش دارند که با بررسی موضوع مشکل واحدها برطرف و واحد به چرخه صنعتی باز خواهد گشت.
حاتمی بیان کرد: در مجموع ۷۳ درصد واحدهای صنعتی استان فعال است و از یکهزار و ۳۷۸ واحد به بهرهبرداری رسیده در شهرکها و نواحی صنعتی این استان یکهزار و سه واحد فعال است.
وی با اشاره به اینکه بیشتر واحدهای فعال آذربایجانغربی در زمینه صنایع غذایی و کانیهای غیرفلزی فعالیت میکنند، اظهار داشت: این واحدها در زمینی به مساحت ۴۷۲ هکتار به بهرهبرداری رسیده و برای راهاندازی آنها ۱۹ هزار و ۲۴ میلیارد ریال سرمایهگذاری شده است.
وی گفت: ۲۳ هزار و ۵۲۸ نفر در واحدهای فعال موجود در این شهرکها و نواحی مشغول بهکار هستند.
در حال حاضر ۲ هزار و ۴۰۰ هکتار از زمینهای این استان در اختیار ٣۴ شهرک و ناحیه صنعتی است.
آذربایجانغربی از نظر صنعتی یکی از استانهای کمبرخوردار کشور به شمار میرود اما با اجرای قانون خروج از رکود تدوینی دولت تدبیر و امید، اقدامات خوبی در راستای بازگشت واحدهای تولیدی و صنعتی این استان به مدار تولید و جذب سرمایه آغاز شده است.
سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران از شهریور ۱۳۸۴ فعالیت خود را آغاز کرد و بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی یک سازمان توسعهای بهشمار میرود.
نظر شما