حدود ۹ هزار بیمار کرونایی در طرح شهید ‌سلیمانی مازندران شناسایی شدند

ساری - ایرنا - فرمانده سپاه کربلای مازندران گفت که از آغاز اجرای طرح شهید سردار قاسم سلیمانی تاکنون هشت هزار و ۸۸۴ بیمار مشکوک کرونایی بر اساس تشخیص تیم رصد و پایش در مناطق مختلف استان‌ها شناسایی و در منازلشان قرنطینه شدند.

سردار پاسدار سیاوش مسلمی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برای اجرای طرح شهید سلیمانی، استان مازندران به یکهزار و ۳۶۷ بلوک شهری و روستایی تقسیم شد تا رصد و پیگیری وضعیت بیماران کرونایی مازندران بهتر انجام شود.

وی ادامه داد: در این طرح ۲ هزا ر و ۴۳۶ پایگاه مقاومت بسیج محلات همراه با چهار هزار و ۱۹۲ تیم رصد و پایش حضور داشته و بر فعالیت ۲۰ هزار نیروی بسیجی استان نظارت دارند.

فرمانده سپاه کربلا وظیفه اصلی تیم های رصد و پایش را رسیدگی سریع به درخواست کمک بیماران و همچنین ارجاع آنان به تیم های پزشکی، کنترل رفت و آمد بیماران کرونایی و رصد قرنطینه آنان به علاوه تامین نیازهای معیشتی و بهداشتی شناسایی شدگان برشمرد.

سردار مسلمی گفت که یکهزار و ۷۲۵ روستای مازندران زیر پوشش طرح شهید سلیمانی قرار دارند و بیماران مشکوک کرونایی هم در همین مناطق شناسایی شدند.

وی همچنین از انتقال یکهزارو ۷۲۸ بیمار مشکوک مبتلا به ویروس کرونا با وضعیت وخیم به مراکز درمانی در قالب طرح شهید سلیمانی خبر داد و گفت: تمامی بیماران مشکوکی که در این طرح شناسایی می شوند اعم از اینکه به قرنطینه بروند یا در بیمارستان بستری شوند، ارتباطشان با دیگران هم پایش می شود تا زنجیره انتقال ویروس قطع شود.

فرمانده سپاه کربال افزود: تمامی اقدامات نیروهای فعال در طرح شهید سلیمانی بر اساس برنامه ریزی، راهبری و توصیه های پزشکی انجام می شود و در مواقع حاد نیز تیم پزشکی و درمانی با این گروه ها همراه خواهند شد.

مسلمی از آمادگی سپاه کربلا مازندران برای افزایش ۲ برابری نیروهای فعال بسیجی در طرح شهید سلیمانی خبر داد و گفت: خدمات دهی به افراد بیمار و نیازمند بخصوص در مناطق روستایی در کمترین زمان انجام می شود.

وی در باره چگونگی برخوداری شهروندان از خدمات طرح شهید سلیمانی نیز توضیح داد: متقاضیان می توانند از طریق تماس تلفنی با خط ۴۰۳۰ و یا مراجعه به نیروهای پایگاه مقاومت بسیج محلات از خدمات تیم های مراقبتی برخودار شوند.

فرمانده سپاه کربلا در باره طرح نقاهتگاهی هم گفت: تاکنون درخواستی برای نگهداری در نقاهتگاه ها در استان وجود نداشته، اما این آمادگی برای تجهیز نقاهتگاه های نگهداری بیماران کرونایی وجود دارد و استانداری نیز فضای لازم را مشخص کرده و در اختیار قرار داده است.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha