۲۳ آذر ۱۳۹۹، ۱۴:۳۹
کد خبرنگار: 2092
کد خبر: 84145495
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

سرپرست فرمانداری شاهرود: مطالبه رسید فروش کالا از تنش بازار می‌کاهد

شاهرود - ایرنا - سرپرست فرمانداری ویژه شاهرود گفت : مطالبه رسید فروش کالا از سوی مردم حق آنان است و موجب کاهش تنش بازار خواهد شد.

به گزارش ایرنا، ابوطالب جلالی روز یکشنبه در کمسیون هماهنگی امور تعزیرات حکومتی شهرستان شاهروددر سر سرای ولایت فرمانداری این شهرستان افزود: تنش‌ها و مشکلات بازار با نظارت و تعامل بیشتر بین دستگاه‌های اجرایی کنترل خواهد شد.

وی با بیان اینکه برای کنترل و نظارت بر بازار هماهنگی بین دستگاهی ضرورت دارد، افزود: با تفاهم نامه منعقد شده بین اداره کل صمت استان سمنان و سپاه، نیروهای بسیجی آموزش دیده برای نظارت بر بازار به عنوان همیاران و ناظران افتخاری در این شهرستان فعالیت خواهند کرد.

جلالی با تاکید بر اینکه نشست‌های هماهنگی و نظارت و کنترل بر بازار مستمر و منظم با حضور مسؤولان دستگاه‌های اجرایی برگزار شود، ادامه داد: درخواست فاکتور فروش از فروشندگان کالا و خدمات برای مردم باید فرهنگ سازی شود.

سرپرست فرمانداری شاهرود از مردم خواست برای کاهش تنش بازار و جلوگیری از افزایش قیمت‌ها فاکتور خرید از واحد صنفی را مطالبه نمایند.

رئیس اداره تعزیرات حکومتی شهرستان شاهرود هم گفت: در ۲۳ روز گذشته از آذر ماه ۱۱۷ پرونده تخلف توسط ضابطان این اداره تشکیل شده که این تعداد پرونده در مدت مشابه آبان ماه امسال ۱۷۷ مورد بود.

حسین سعدالدین افزود: مدیریت هوشمند محدودیت‌های کرونایی در این شهرستان و همکاری مردم در تعطیلی واحدهای صنفی و رعایت دستورالعمل‌ها باعث این کاهش به شمار می‌رود.

به گفته وی، ۶۰ تن از بسیجیان شاهرود با فراگیری آموزش‌های لازم برای کنترل و نظارت بر بازار به عنوان همیاران و ناظران افتخاری کنترل و پایش بازار فعالیت خود را آغاز کرده‌اند.

وی به شهروندان توصیه کرد: درخرید از واحد صنفی رسید با مهر و آدرس دریافت کنند تا در صورت اختلاف و شکایت در موقع رسیدگی به پرونده از آن به عنوان سند معامله استفاده شود.

وی با بیان اینکه شهروندان از واحدهایی خرید کنند که دارای پروانه کسب و برچسب قیمت بر روی اجناس باشند، اظهار داشت: براساس ماده ۶۶ قانون نظام صنفی، واحدهای صنفی موظف به ارائه رسید تا خرید ۱۰۰ هزار ریال هستند و پایین‌تر از این مبلغ هم به درخواست مشتری باید فاکتور خرید ارائه شود.

وی از کاسبان و واحدهای صنفی هم خواست؛ در شرایط کنونی که فشار تحریم‌های اقتصادی بیشتر شده، و از طرفی شیوع بیماری کرونا آرامش را از مردم گرفته با رعایت قوانین مربوطه آرامش را به شهروندان هدیه کنند.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان شاهرود نیز در این نشست گفت: تعداد پرونده‌های تخلف کالا و خدمات در ماه قبل ۱۱۷ پرونده تخلف در این اداره ثبت شدکه از ابتدای آذرتا کنون ۳۴ پرونده ثبت شده است.

محمد رضا کاملی افزود: این کاهش پرونده‌ها مرهون همکاری مؤثر مردم و بازاریان در طرح مدیریت هوشمند محدودیت‌های کرونایی و رعایت دستورالعمل‌های ابلاغی ستاد مقابله با کرونای شهرستان است.

به گفته وی، قیمت هر کیلو شیر فله در بازار برای مصرف کننده ۵۲ هزارریال، تخم مرغ ۱۴۵ هزار ریال و مرغ تازه ۱۸۵ هزار ریال است.

وی با تاکید بر اینکه خریداران از صاحبان واحدهای صنفی حتماً فاکتور خرید مطالبه و دریافت نمایند، ادامه داد: با هر گونه تخلف واحدهای صنفی در این راستا برخورد قانونی قاطع صورت می‌پذیرد.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان شاهرود افزود: از عصر امروز توزیع و فروش روغن مایع و جامد با نرخ مصوب دولتی برای قوطی‌هایچهار و نیم کیلویی روغن جامد ۵۴۵ هزار ریال در پنج واحد صنفی منتخب اتحادیه و فروشگاه تعاونی مصرف انجام خواهد شد.

کاملی با بیان اینکه فروشگاه‌های زنجیره‌ای هم سهمیه روغن خود را دریافت می‌کنند و آن را در اختیار مردم قرار دهند، تاکید کرد: بازرسان و مردم هرگونه تخلف در حوزه بازار را گزارش و پیگیری نمایند.

وی میزان مصرف روزانه تخم مرغ شاهرود را ۲.۵ تن اعلام کرد.

در این نشست با تعامل جهاد کشاورزی بر تأمین نیاز روزانه مرغ و تخم مرغ به قیمت مصوب از استان سمنان تاکید شد.

مدیر جهاد کشاورزی شاهرود هم در این نشست با بیان اینکه در هردوره یک میلیون و ۸۰۰ هزار قطعه جوجه در مرغداری‌ها این شهرستان جوجه ریزی می‌شود، گفت: تعداد ۹ مزرعه پرورش مرغ آذر ماه توانسته‌اند در این شهرستان ۲۲۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی نمایند.

علی اصغر حجی افزود: با توجه به افزایش جوجه ریزی در مرغداری‌های کشور قیمت جوجه افزایش یافته است و این نوید را می‌دهد که در دوره آتی قیمت مرغ به شدت ارزان شود.

به گفته وی، مهرماه امسال ۱۹ مزرعه پرورش مرغ جوجه ریزی کردند که در حال حاضر ۴۰۰ هزار جوجه آن با ظرفیت تولید ۹۰۰ تن مرغ را استفاده می‌کنیم.

وی تاکید کرد: ۷۰ درصد مرغ‌ها تاکنون فروش رفته و باقیمانده آن تا پایان آذر به بازار عرضه خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه در آبان ماه نیز هشت مزرعه ۲۲۰ هزار قطعه جوجه ریزی انجام دادند و ۵۰۰ تن مرغ تولید خواهد شد، ادامه داد: مرغ داران با مشکلات فراوانی مواجه هستند.

رئیس جهاد کشاورزی شاهرود گفت: نهاده که بازارگاه به مرغداران می‌دهد فقط تا سن ۴۰ روزه گی جوجه‌ها را گفایت می‌کند.

حجی با اشاره به اینکه کیفیت پایین نهاده‌ها وزن جوجه‌ها در ۴۰ روزگی به یک کیلو ۸۰۰ گرم می‌رساند که این امر در نهایت باید به وزن. ۲.۵ تا ۲.۸ کیلوگرم برای عرضه در بازار برسد.

وی تاکید کرد: از ۴۰ روز به بعد باید هر جوجه ۲ کیلو نهاده مصرف کند تا برای عرضه در بازار مناسب باشد.

وی با بیان اینکه قیمت تولید هر مرغ با نهاده دولتی بیش از ۱۵ هزار تومان است، تاکید کرد: با احتساب ۱۰ درصد تلفات مرغداری‌ها در حال حاضر مرغداران در ضرر مطلق هستند.

مدیر جهاد کشاورزی شاهرود با بیان اینکه روزی ۲و نیم تن مرغ در شاهرود مصرف می‌شود، گفت: باتوجه به جوجه ریزی های انجام شده برای تأمین مرغ در ماه‌های آینده در این شهرستان هیچ گونه مشکلی وجود ندارد.

حسین ترابی رئیس اتاق اصناف شاهرود هم در این نشست تعداد پرونده‌های آبان ماه را ۴۰پ رونده اعلام کرد که از ابتدای آذر تا امروز به ۳۴ پرونده کاهش ۵۰ درصدی نشان می‌دهد.

بخشدار بی ارجمند هم در این نشست با بیان اینکه ۴۳ روستا در این بخش با پراکندگی جغرافیایی زیاد وجود دارد، گفت: نشست آموزشی و توجیهی برای دهیاران این روستاها برای چگونگی نظارت بر واحدهای صنفی روستایی برگزار شد.

روح الله کریمی افزود: تعداد ۲۰ واحد صنفی روستایی در این بخش فعالیت دارند که اغلب آنها بدون پروانه کسب هستند.

حامد غیاث الدین بخشدار مرکزی شاهرود هم در این نشست گفت: تعداد ۲۰۰ واحد صنفی در ۶ روستای این بخش فعالیت دارند.

شهرستان شاهرود دارای بیش از هشت هزار واحد صنفی دارای پروانه است. این واحدها زیرمجموعه ۳۵ اتحادیه به فعالیت می‌پردازند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha