به گزارش ایرنا ، ابوطالب جلالی روز دوشنبه در نشست کارگروه جهش تولید اظهار داشت: این نشست در راستای بررسی مشکلات ۶ بنگاه تولیدی با حضور مسوولان استان و شهرستانی مرتبط با موضوع تشکیل شد.
وی با ابراز گلایه از عدم حضور برخی مسوولان استانی در این نشست، افزود: حمایت از بنگاه های تولیدی شهرستان در سال جهش تولید از اولویت های کاری است که باید بیش از پیش مورد توجه مسوولان استان و شهرستانی قرار گیرد.
جلالی ادامه داد: بررسی طرح مطالعاتی برداشت خاک رس و مشکلات آن برای کارخانه سیمان شاهرود، بدهی معوقه شرکت تلاشگران سپهر به صندوق پژوهش و فناوری استان و بررسی اختلاف تامین اجتماعی برای بازرسی از دفاتر مربوط به حقوق و مزایای کارکنان شرکت فولاد شاهرود انجام شد.
سرپرست فرمانداری شاهرود ابراز داشت: صدورمجوز کد "IRC" برای شرکت تولیدی مواد ضدعفونی کننده افسنطین شاهوار، بررسی پرداخت تسهیلات به شرکت تعاونی اشکان شیر و همچنین بررسی اختلاف شرکت پرورش بره پرواری سفید فام شرق با بانک کشاورزی در خصوص تسهیلات اعطایی در دستور کار قرار گرفت.
وی تصریح کرد: در نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان مقرر گردیده تسهیلات معوق واحدهای تولیدی فعال بر اساس بخشنامه بانک مرکزی در صورت پرداخت نقدی ۷.۵ درصد از کل بدهی، ۶ماه تنفس به وام گیرنده داده شود و سپس مابقی بدهی تقسیط شده و طی پنج سال بازپرداخت گردد.
در شهرستان شاهرود حدود ۳۳۰ واحد صنعتی و تولیدی فعالیت می کنند که بیش از ۱۰۰ واحد در شهرک صنعتی این شهر مستقر است.
۹۰ درصد از صنایع استان سمنان از نوع صنایع کوچک، ۶ درصد صنایع متوسط و بقیه صنایع بزرگ است، ۱۸ مجموعه شهرک و ناحیه صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی در استان سمنان تحت پوشش شرکت شهرکهای صنعتی است.
کل اراضی در اختیار شرکت شهرک های صنعتی استان سمنان ۶ هزار و ۸۸۴ هکتار است.
نظر شما