به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، مهدی محمودی با اشاره به شیوهنامه «اعطای مجوز اقامت پنج ساله به سپردهگذاران و سرمایهداران خارجی»، اظهارکرد: اتباعی که قصد فعالیت اقتصادی در قلمرو سرزمینی جمهوری اسلامی ایران دارند میتوانند از امکان دریافت مجوز اقامت پنج ساله بهرهمند شوند.
وی افزود: در قالب این شیوهنامه ابلاغی بانک ملی مجاز است نسبت به انعقاد قرارداد سپردهگذاری ارزی ویژه در قالب افتتاح حساب به صورت حواله و اسکناس اقدام کند و حواله وارده را در حسابهای موردنظر اداره مذکور کارسازی کرده یا اسکناس مأخوذه را به بانک مرکزی تحویل دهد.
دبیر کمیسیون ساماندهی اتباع و مهاجرین خارجی اعلام کرد: در ارائه این خدمات، فرم مربوط به درخواست سرمایهگذاران خارجی روی خروجی پایگاه اطلاع رسانی وزرات کشور، وزارت امور خارجه، بانک مرکزی و همچنین سازمان سرمایهگذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران قرار گرفته و قابل دسترسی است.
دبیر کمیسیون ساماندهی اتباع و مهاجرین خارجی اظهار کرد: همسایگان ایران به ویژه فعالان اقتصادی کشورهای افغانستان و عراق با توجه به این برنامه ارائه شده، میتوانند نسبت به سرمایهگذاریهای کلان اقدام کنند و بدون شک انتفاع از این همکاریها در انحصار اتباع بیگانه نبوده و از تعامل با این صنعتگران و فعالان اقتصادی، مردم ایران نیز بیش از پیش بهرهمند خواهند بود.
محمودی با اشاره به خدمات کرونایی ارایه شده به اتباع خارجی نیز گفت: اعتقاد مسئولان عالی جمهوری اسلامی ایران فارغ از ملیت و مذهب اتباع خارجی به ارتقای سلامت پایدار و حفظ ارزشهای انسانی معطوف است و از همین رو ضمن هماهنگی به عمل آمده در شرایطی که دولت و ملت یکپارچه درگیر مقابله با شیوع ویروس کرونا هستند، خدمات رایگان بهداشتی به اتباع غیرایرانی ارایه شده و میشود.
وی ادامه داد: افزون بر این با تلاشهای اداره کل اتباع و در وضعیت فعلی که دامنه تهدید دشمنان انقلاب روز به روز تشدید شده و به دنبال آن دایره تحریمهای جهانی علیه مردم ایران تنگتر میشود، توانستیم محمولههای حمایتی و بستههای بهداشتی متعددی را از سوی برخی نهادهای بینالمللی مانند کمیساریای عالی سازمان ملل متحد دریافت کرده و با هدف مهارهمهگیری کوید ۱۹ آنها را در اختیار مهاجرین خارجی و همچنین مجموعههای خدمترسان قرار دهیم.
مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور بیان کرد: تا ریشهکن شدن اپیدمی کرونا مهمانشهرها و پایگاههای ارائه دهنده خدمات بهداشتی در سراسر کشور در دو نوبت نسبت به ارائه خدمات درمانی و غربالگری افراد با خطر بالای ابتلا به پناهندگان و اتباع غیر ایرانی اقدام میکنند.
محمودی با تشریح وضعیت اتباع خارجی در ایران گفت: ایران به دلیل وسعت جغرافیایی و موقعیت استراتژیک خود در خاورمیانه همواره میزبان خیل مهاجران و پناهندگان و مهمانانی از اقصینقاط جهان بوده و هست، و این پناهندگان در قلمرو سرزمینی ما سکونت دارند که جالب است تنها ۳ درصد از این افراد در مهمانشهرهای رسمی وزارت کشور، و بقیه اتباع کنار شهروندان ایرانی در شهرهای مختلف کشور سکونت دارند.
۳۴ فرزند مادر ایرانی تاکنون شناسنامه دریافت کردند
مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی با بیان اقدمات انجام شده برای صدور نخستین شناسنامه فرزند حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان خارجی اظهار کرد: در اجرای قانون تعیین تکلیف تابعیت فرزندان حاصل از ازدواج این بانوان طبق مصوبه سال ۱۳۹۸ مجلس شورای اسلامی ایران، و آییننامه اجرای آن، وزارت کشور شیوهنامه اجرای قانون مربوطه را تدوین و به استانداریهای سراسر کشور و دستگاههای ذیربط ابلاغ کرده است.
محمودی اضافه کرد: در اجرای این قانون تاکنون ۳۴ شناسنامه ایرانی برای فرزندان مادر ایرانی مزدوج با اتباع خارجی صادر و تحویل آنها شده است.
وی ادامه داد: همچنین تاکنون تعداد ۳۰ هزار و ۸۹۵ مادر ایرانی بالای ۱۸ سال و ۵۰ هزار و ۵۴۱ مادر ایرانی زیر ۱۸ سال برای دریافت شناسنامه فرزندان خود در سایت اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور نامنویسی کردند. این میزان استقبال با توجه به تبلیغات سوء از ایران اسلامی، برای رسانههای خارجی قابل اعتنا بود.
نظر شما