۴۴۴ کتاب درسی کددار شدند

تهران- ایرنا- رییس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی گفت: برای حدود ۲۰۰ کتاب ابتدایی و متوسطه نظری و تعداد ۲۴۴ کتاب دوره متوسطه فنی و حرفه‌ای و کاردانش کد در نظر گرفته شده است.

حسن ملکی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: کد یک نماد گرافیکی است که تولیدکنندگان و ارائه‌دهندگان خدمات و کالاها بر روی محصول خود درج می‌ کنند تا مشتری (کاربر) با استفاده از گوشی‌های همراه در کمترین زمان و بدون نیاز به دانش فنی خاص بتواند به محتوای مورد نیاز در خصوص آن کالا یا خدمات دست یابد.   

وی افزود: QR Code روشی برای کدگذاری مطالب مختلفی مانند نام، ایمیل، آدرس سایت، کد محصول، توضیحات و... است که حاصل آن یک تصویر است. این تصویر با استفاده از اکثر گوشی های دوربین دار قابل فهم است. QR Code  بر روی کتاب های درسی یا صفحات آن دانش‌آموزان را مستقیم وارد شبکه ملی رشد و محتوای مکمل کتاب شامل فیلم و غیره می‌کند که فهم مطالب کتاب را آسان می‌کند. 

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه برای حدود ۲۰۰ کتاب ابتدایی و متوسطه نظری و تعداد ۲۴۴ کتاب دوره متوسطه فنی و حرفه‌ای و کاردانش این کار انجام شده است، گفت: به ضمیمه برنامه درسی ویژه شرایط کووید ۱۹ برای تمام استان ها و مدارس ارسال شده است که می‌توانند در اختیار دانش‌آموزان قرار دهند یا دانش‌آموزان از مدارس خود بگیرند و استفاده کنند.

ملکی خاطرنشان کرد: برای استفاده از این فرصت لازم است نرم افزار مربوطه بر روی گوشی فرد نصب شود که کار سختی نیست و در کلیپی خیلی روان روش استفاده تشریح و در شبکه ملی رشد بارگذاری شده است.

به گزارش ایرنا، محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش‌وپرورش پیشتر گفته بود:تمام صفحات کتاب‌های درسی برای سال آینده بارکددار می‌شوند تا دانش‌آموزان با قرار دادن تلفن خود روی آن، از محتوای تکمیلی متن‌ها مانند داستان، فیلم و آزمایش استفاده کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha