به گزارش خبرنگار ایرنا، این سه دانش آموز نخبه آملی و دارای معلولیت جسمی ، حرکتی و بینایی از شهرستان آمل هستند.
مهدی دواتگری که اکنون دیگر باید از او به عنوان دانشجو یاد کرد ، دارای معلولیت کم بینایی است و در کنکور سراسری سال جاری رتبه ۱۱۹ رشته انسانی را کسب کرد و توانست در رشته حقوق و دانشگاه مازندران واقع در بابلسر پذیرفته شود.
ابوالفضل کاظمیان اسکی نیز از معلولان جسمی حرکتی و ویلچری آملی است که در رشته ریاضی موفق به کسب رتبه ۳۲۵ شد و توانست دانشجوی رشته مهندسی پزشکی دانشگاه امیرکبیر تهران شود.
محمد پرویزی عمران معلول جسمی آملی نیز رتبه ۳۲۵ رشته تجربی را کسب و در رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل قبول شد.
مدیرکل بهزیستی مازندران در مراسم تجلیل از این دانش آموزان نخبه گفت : دانش آموزان معلول از افراد فعال با استعداد و توانمندی هستند که می توانند حتی جلوتر از افراد سالم به جایگاهی علمی بالا دست یابند.
فرزاد گوهردهی درک شرایط ، ایجاد فرصت های مناسب و همچنین شناسایی نقاط قوت معلولان را از ضروریت نظام آموزشی به خصوص مدارس عنوان کرد و افزود: باید نگاه متفاوت به جامعه معلولان در مدارس از بین برود و زاویه دید روشن تری برای این قشر انتخاب شود.
وی با مثبت توصیف کردن نگاه عالی وزرات آموزش و پرروش و مدیران آن در استان ها نسبت به جامعه معلولان ، افزود: این نگاه باید در تمامی مدارس ریشه بگیرد.
بهزیستی مازندران ۶۶ هزار معلول جسمی و حرکتی و ذهنی را تحت پوشش خود دارد که از این تعداد سه هزار و ۶۱ نفر دانش آموز هستند که از این تعداد یک هزار و ۲۲۷ نفر دختر و یک هزار و ۸۳۴ نفر پسر هستند.
همچنین از مجموع دانش آموزان معلول تحت پوشش بهزیستی مازندران ۸۲۰ معلول جسمی حرکتی ، ۶۶۳ نفر از ناحیه شنوایی ، ۳۹۵ نفر بینایی و یک هزار و ۱۸۳ نفر نیز دارای معلولیت ذهنی هستند.
در سال جاری بیش از یک میلیارد تومان کمک در قابل مناسب سازی ، تجهیزات توانبخشی و آموزشی و همچنین ایاب و ذهاب برای دانش آموزان معلول تحت پوشش بهزیستی مازندران اختصاص یافت.
همچنین یکهزار و ۲۶ دانشجوی معلول مازندران در سامانه دانشجویی معلولان کشور ثبت نام کردند.
نظر شما