به گزارش خبرنگار ایرنا، مهرداد سالاری روز سه شنبه در نشست شورای مسکن که در استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهارداشت: نامه ای به اتحادیه املاک نوشته خواهد شد تا موضوع ممنوعیت واگذاری این واحدها به اطلاع واحدهای صنفی برسد.
وی افزود: ادارات راه و شهرسازی در سطح شهرستان ها نیز موظف هستند با نصب بنر نسبت به جلوگیری از بروز تخلف اقدام کنند.
معاون استاندار تصریح کرد: هدف دولت از طرح اقدام ملی مسکن صاحب خانه شدن افراد بدون مسکن است، از این رو باید از سوء استفاده سودجویان در این زمینه جلوگیری شود.
سالاری در رابطه با تامین آب برای واحدهای مسکن مهر گفت: زمینی که داخل محدوده شهر قرار دارد آب و فاضلاب موظف است که آب مورد نیاز آن را تامین کند.
وی با بیان اینکه در شرایطی هستیم که هر روز شاهد افزایش قیمت مسکن در کشور افزایش پیدا می کند، افزود: دولت برای ایجاد تعادل در بازار مسکن با تامین ارزان قیمت زمین برای ساخت مسکن و اعطا تسهیلات از طریق طرح اقدام ملی مسکن دست.
وی گفت: ۶ هزار و ۶۰۰ نفر برای طرح اقدام ملی مسکن حساب در بانک های مسکن باز کرده اند که تاکنون ۴ هزار و ۱۰۰ نفر از آنها هر کدام ۴۰ میلیون برای نام نویسی پول واریز کرده اند.
معاون استاندار کرمانشاه افزود: بر اساس اعلام بانک مسکن روزانه حدود سه میلیارد تومان برای نام نویسی در طرح اقدام ملی مسکن واریز می شود.
به گزارش خبرنگار ایرنا در طرح اقدام ملی مسکن قرار است ۴۰۰ هزار واحد مسکونی شامل ۲۰۰ هزار واحد در شهرهای جدید، ۱۰۰ هزار واحد در شهرهای زیر ۵۰ هزار نفر از سوی بنیاد مسکن و ۱۰۰ هزار واحد در بافت های فرسوده احداث شود.
در استان کرمانشاه این طرح در شهرهای کرمانشاه، اسلام آبادغرب، پاوه، تازه آباد، جوانرود، روانسر، سنقر، صحنه، قصرشیرین، کنگاور و گیلانغرب اجرا می شود و سهمیهای برای سایر شهرها در نظر گرفته نشده است.
به گفته مهرداد سالاری، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمانشاه «در طرح اقدام ملی، پروژه های تولید مسکن در قالب مشارکتی، واگذاری اراضی به متقاضیان، تکمیل واحدهای نیمه تمام و استفاده از تسهیلات بانکی و توجه به بافت های ناکارآمد از طریق بسته های حمایتی مدنظر است. استان کرمانشاه ۲ میلیون جمعیت ساکن در ۳۴ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا دارد.