ایرج ناصری مقدم روز چهارشنبه در جمع تعدادی از مدیران عامل اتحادیههای استانی در خصوص راهاندازی روستابازارها و باراندازهای محصولات کشاورزی گفت: توسعه پایدار اقتصادی در روستا به طور مستقیم به توسعه و تلاش تعاونیهای روستایی ارتباط دارد و در سال جهش تولید همگام با سیاستهای دولت باید برای بهبود شرایط کار، زندگی، تولید، ارائه خدمات، ارتقای سطح درآمد و وضعیت اجتماعی مردم روستا تعاونیهای روستایی با تمام توان به میدان بیایند.
وی ادامه داد: تشکلهای روستایی به ویژه نظامهای صنفی کشاورزی و منابع طبیعی با انجام فعالیتهای حرفهای بر اساس همکاری و تعاون میتوانند کارآیی و وضعیت اقتصادی روستا و روستائیان را بهبود بخشند و با سیاست جدید شبکه تعاون روستایی خراسان رضوی یعنی ایجاد روستابازارها فرایند عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در روستا، بخش و یا شهر خود را در این بازارها فراهم کنند.
مدیر تعاون روستایی خراسان رضوی گفت: رویکرد تعاونیها باید به سمت اشتغال روستایی و معیشت پایدار برای دامداران و کشاورزان حرکت کند و همه مدیران عامل برای توانمندسازی روستاییان برنامه زمانبندی شده ای داشته باشند.
ناصری مقدم افزود: تعاونیهای روستایی اگر به درستی وظایف خود را عملی کنند به طور مستقیم در پیشرفت اقتصادی و اجتماعی اعضا و سهام داران خود و به طور غیر مستقیم روستائیان ، از طریق تحرک اقتصادی و توسعه پایههای اجتماعی جوامعی که در آن به فعالیت میپردازند تأثیرگذار خواهند بود.
وی از حمایت سازمان تعاون روستایی خراسان رضوی از تشکلهای روستایی، تولیدی، زنان روستایی، کشاورزی و سهامی زراعیها خبر داد و اظهار کرد: تقویت تعاونیها در حقیقت تضمینکننده یک اقتصاد سالم در روستا، شهر و استان و در نهایت کشور است.
خراسان رضوی با فعالیت ۶۸۲ تشکل در ذیل شبکه تعاون روستایی این استان و در بخش کشاورزی و بخشهای مربوط به آن رتبه نخست کشور را دارد. علاوه بر این بیش از ۵۵۰ هزار نفر نیز در روستاهای خراسان رضوی تحت پوشش شبکه تعاون روستایی هستند که از این حیث نیز خراسان رضوی رتبه نخست کشور را دارد.
استان خراسان رضوی دو هزار و ۵۴۰ روستا دارد که براساس سرشماری سال ۱۳۹۵ یک میلیون و ۷۱۳ هزار و ۱۲۱ نفر در این روستاها زندگی می کنند که این تعداد معادل ۸.۴ درصد جمعیت روستایی کشور است.
نظر شما