سعید سبزه محمدیه روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: صدور بارنامه های صوری از طریق ۱۳ شرکت حمل و نقل بار در استان صورت گرفته بود که با تلاش نهادهای امنیتی، اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای و شرکت پخش و پالایش فراورده های نفتی خراسان رضوی و کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز این شرکت ها و ترفندهای دریافت سوخت را شناسایی کردند.
وی با بیان این که شرکت های یاد شده علاوه بر فعالیت معمول در حوزه حمل و نقل کالا اقدام به فروش بارنامه های صوری نیز می کردند ادامه داد: سود حاصل از فروش بارنامه های صوری بسیار بیشتر از فعالیت معمول توسط شرکت های حمل و نقل است و اکنون نیز پرونده این شرکت ها که سوخت مورد نظر را قاچاق می کردند در دستگاه قضایی در حال رسیدگی است.
سرپرست کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استانداری خراسان رضوی گفت: شناسایی شرکت های حمل و نقل متخلف از طریق رصد دستگاه های جی. پی. اس ناوگان سنگین، بررسی سامانه های صدور بارنامه و توزیع سوخت انجام شده است.
سبزه افزود: به عنوان نمونه در یک مورد از یک دستگاه اتوبوس مسافربری ۱۲ دستگاه جی. پی. اس متعلق به دیگر ناوگان حمل و نقل کشف شد و شیوه کار متخلفان به این گونه بود که با هر سفر این اتوبوس مسافربری یک تردد جاده ای برای حمل بار و صدور بارنامه صوری برای ناوگان صاحب جی. پی. اس ثبت می شد.
همچنین پیگیری خبرنگار ایرنا از اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی برای دریافت اطلاعاتی از میزان صدور بارنامه های غیرواقعی توسط شرکت های حمل و نقل استان در 9 ماهه امسال با عدم همکاری آن اداره کل بی نتیجه مانده است.
به گزارش ایرنا، بیشترین حجم قاچاق سوخت خراسان رضوی در شهرستان مرزی تایباد صورت می گیرد و بر اساس اعلام مرزبانی ۲۶۲ هزار لیتر سوخت قاچاق طی ۹ ماه امسال در مرزهای استان و قبل از خروج از کشور کشف شده است و این میزان سوخت در قالب بطری های یک و نیم لیتری کشف شده و بیشترین میزان کشفیات نیز مربوط به هنگ مرزی تایباد است.
مقایسه آمار کشفیات سوخت قاچاق در خراسان رضوی بزرگی عدد خروج چهار میلیون لیتر سوخت از شبکه حمل و نقل خراسان رضوی را نشان می دهد.
نظر شما