حبیب ابراهیمپور روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در حال حاضر ۲۶۷ واحد فناور و ۳۳ شرکت دانشبنیان در پارک علم و فناوری استان فعالیت دارند.
وی اضافه کرد: تعداد واحدهای فناور هم در این استان ۶۰ درصد رشد دارد و تلاش بر این است ایدههای این واحدهای فناور به تکنولوژی تبدیل شود.
رییس پارک علم و فناوری استان اردبیل با بیان اینکه اولویت اصلی این مرکز علمی تمرکز اساسی بر روی ایدههایی است که بتواند جایگزین کالاهای وارداتی و تحریمی باشد، افزود: با توجه به شرایط پیش آمده ناشی از بیماری کرونا و تحریمهای استکبار جهانی پارک علم و فناوری استان آماده حمایت همهجانبه از ایدههای خلاقانه در راستای کاهش اثرات تحریمی و بیماری کرونا است.
ابراهیمپور از اختصاص ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای خرید و راهاندازی ساختمان و مجتمع مراکز نوآوری استان اردبیل خبر داد و گفت: ۲ آزمایشگاه صنایع غذایی و بیوتکنولوژی هم با مشارکت بخش خصوصی راهاندازی شده تا در اختیار فناوران قرار بگیرد.
وی با اشاره به اینکه تا پایان سال از ۴۰ محصول فناور برتر در این استان رونمایی میشود ، گفت: میزان محصولات تجاریسازی استان به ۵۶ محصول رسیده و بر این اساس صادرات محصولات به کشورهای هدف، شناسایی بازار و تولید انبوه برای برخورداری از صرفه اقتصادی، ارزآوری و تولید ثروت در مراکز پارک علم و فناوری استان دنبال میشود.
پارکهای علم و فناوری به عنوان یکی از مهمترین ساختارهای موثر در اقتصاد دانشبنیان و محیطی مناسب برای استقرار، توسعه و شکوفایی موسسات و شرکتهای دانشبنیان هستند که در تعامل سازنده با یکدیگر و با دانشگاهها و سایر موسسههای پژوهشی به فعالیتهای فناوری اشتغال دارند و هدف اصلی آن بعنوان یک نهاد فناورانه افزایش ثروت در جامعه از طریق ایجاد و توسعه فعالیت موسسههای متکی بر فناوری است.
نظر شما