اولویت حزب اعتدال و توسعه معرفی گزینه اختصاصی در انتخابات ۱۴۰۰ است

تهران- ایرنا- عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه گفت: مانند انتخابات ریاست جمهوری سال‌های ۹۲ و ۹۶ تلاش می‌کنیم خرداد۱۴۰۰ هم نامزد خود را داشته باشیم، بنابراین اولویت اول ما معرفی گزینه اختصاصی حزب اعتدال و توسعه است.

«امیر افسردیر» روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا درباره برنامه حزب اعتدال و توسعه برای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ اظهار کرد: در آخرین جلسه‌ حزب مهمترین بحث اعضا بررسی کیفیت حضور در انتخابات ۱۴۰۰ بود و تاکید دبیرکل حزب هم این بود که این موضوع اولویت اصلی شورای مرکزی حزب باشد.

عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه با بیان اینکه به دلیل شرایط کرونایی اعضای حزب امکان جلسات حضوری ندارند، گفت: حزب اعتدال و توسعه تاکنون برای معرفی شخص خاصی برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ به جمع بندی نرسیده است.

افسردیر درباره احتمال حمایت حزب اعتدال و توسعه از نامزدی علی لاریجانی در انتخابات ریاست جمهوری گفت: البته ما روی گزینه‌های موجود و افرادی که به تفکر ما نزدیک‌ هستند و توان و ظرفیت لازم را دارند، کار می‌کنیم و در حال بررسی و همچنین برگزاری جلسات با دیگر گروه‌های سیاسی هستیم.

وی در مورد احتمال معرفینامزد اختصاصی حزب اظهار کرد: تمام سعی ما به عنوان حزبی که سال ۱۳۹۲ گزینه خود را داشته، این است که این بار هم نامزد اختصاصی خود را داشته باشد. بنابراین اولویت نخست ما معرفی گزینه حزب اعتدال و توسعه است، البته با گروههای دیگر هم همچنان رایزنیهای خود را خواهیم داشت.

افسردیر درباره گروه‌هایی که حزب اعتدال و توسعه با آنها رایزنی خواهد کرد، گفت: طبق معمول با اصلاح‌طلبان و اصولگرایان معتدل و هر طیف و فردی که نگرش و نگاه اعتدالی داشته باشد گفت‌وگو خواهیم کرد تا به یک جمع‌بندی مفید برسیم.

وی درباره میزان مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ عنوان کرد: شرایط فعلی اقتصادی کشور باعث نگرانی مردم شده است. باید امید مردم را احیا کنیم.  در حال حاضر برجام و رفع تحریم‌ها اولویت اصلی دولت است و معتقدیم احیای برجام و رفع تحریم می‌تواند بخش زیادی از مشکلات اقتصادی کشور را حل کند.

عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه خاطرنشان کرد: اگر شرایط در ۱۴۰۰ مانند انتخابات مجلس شورای اسلامی در اسفند ۹۸ باشد، میزان مشارکت پایین خواهد بود. در صورت تداوم این وضعیت مردم احتمال مشارکت پایین در انتخابات ۱۴۰۰ وجود دارد و با توجه به اهمیت مشارکت بالای مردم در ارتقای قدرت تقویت موضع کشور در مناسبات بین المللی باید مردم را به مشارکت گسترده در انتخابات دعوت و تشویق کنیم.

افسردیر درباره تاثیر رفع تحریم‌ها در انتخابات ۱۴۰۰ اظهار کرد: در حال حاضر مردم و  فعالان اقتصادی و کسب‌کارها خیلی‌ها امیدوار شده اند چون بحث گشایش در اقتصاد از طریق رفع تحریم‌ها در این عرصه رایج شده است و حتی این موضوع تاثیر خود را در کاهش قیمت ارز و دلار و اندکی رشد اقتصادی نشان داده است. باید از هر فرصتی استفاده کنیم تا با رفع تحریم و گشایش اقتصادی معیشت و کسب و کار مردم رونق یابد و مردم به‌آینده امیدوارتر شوند.

این فعال سیاسی با بیان اینکه با رفع تحریم ایران می‌تواند هم سهم خود از بازار نفت را به دسـت آورده و منابع مالی ایران در کشورهای دیگر آزاد شود، گفت: در حال حاضر گردش مالی داخلی و بین‌المللی ما به مشکل مواجه است و برجام می‌تواند این گره را باز کند. مطمئنم اگر برجام به سرانجام خوبی برسد در ۱۴۰۰ شاهد انتخابات پرشور و حداکثری خواهیم بود.

وی با اشاره به مصوبه اخیر مجلس برای مقابله با تحریم‌ها گفت: واقعیت این است که برای رسیدن به برجام زحمات و هزینه‌های زیادی از سوی دولت و نظام کشیده شد و همه در آن سهیم بودند. ما بر سر این توافق ثابت قدم بودیم و نشان دادیم بر عهدی که بستیم پایبند هستیم. الان هم همه تلاش دولت و دستگاه دیپلماسی رفع تحریم و احیای شرایط اقتصادی است و باید دید مصوبه مجلس که تبدیل به قانون شده چه کمکی به این مسئله خواهد کرد.  

افسردیر  همچنین طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری که در مجلس در حال بررسی است، ‌گفت: این مصوبه با شرایطی که برای نامزدهای ریاست جمهوری  پیش بینی کرده، ‌حق انتخاب کنندگان و انتخاب شوندگان را محدود می کند.  اگر این طرح مانع حضور افراد محبوب و شناخته شده در رقابت انتخاباتی شود، به اعتماد مردم و نظام صدمه می زند و در این رابطه از شورای نگهبان انتظار ‌می‌رود در مورد این طرح با حوصله عمل کند.

این فعال سیاسی با اشاره به فرایند تشکیل کمیسیون حقوقی در مجلس یادآور شد: حدود ۵۰ نفر از نمایندگان مجلس حقوق‌دان هستند. اگر نمایندگان قصد خدمت به کشور را دارند، کمیسیون حقوقی مجلس را که با حدود ۶ نفر عضو فعالیت می کند را به صورت واقعی فعال کنند و در رابطه طرح‌ها تخصصی عمل کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha