حمیدرضا فلاح روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت:این میزان اعتبار ملی و استانی صرف ایجاد زیرسازی معابر، شبکه توزیع آب، برق، گاز و تصفیهخانه فاضلاب شده است که با تمهیدات اندیشیده شده، این میزان اعتبار تا پایان امسال به ۶۰۰ میلیارد ریال افزایش پیدا میکند که در مقایسه با سالهای گذشته از افزایش چشمگیری برخوردار است.
به گفته وی، هزینه زیرساخت انجام شده در سال جاری ۲۵ میلیارد ریال از اعتبارات ملی و مابقی نیز از اعتبارات استانی و منابع داخلی تخصیص یافته است که امسال بیش از سه برابر اعتبارات زیرساختی شهرک و نواحی صنعتی استان در مقایسه با سال ۹۷ بیشتر بوده است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی چهارمحال و بختیاری همچنین از واگذاری۱۴۴هکتار زمین به متقاضیان سرمایهگذاری در شهرکهای صنعتی استان در سالجاری خبر داد و اظهار داشت: این میزان زمین در قالب ۳۱۲ فقره قرارداد به متقاضیان واگذار شده است که با توجه به شرایط کنونی و شیوع ویروس کرونا در تاریخ شهرک شهرکهای صنعتی استان کمنظیر است.
فلاح تصریح کرد: این در حالی است که طبق هدفگذاری انجام شده، امسال در مجموع باید ۵۰ هکتار زمین از شهرکهای صنعتی واگذار میشد.
وی بازگشت به چرخه تولید و فعالیت ۳۶ واحد صنعتی غیر فعال و راکد در استان را از برنامههای امسال شرکت دانست و تصریح کرد: با تدبیر دولت و همت مسئولان استان در ۹ ماهه امسال۲۳ واحد صنعتی این استان به چرخه تولید باز گشت و امید است تا پایان امسال نیز ۱۳ واحد راکد باقی مانده که در گذشته به دلیل مشکلات مختلف مالی، اقتصادی و سوءمدیریت تعطیل شده بود، دوباره فعال و به چرخه تولید بازگردد.
به گزارش ایرنا، هماینک ۲۹ شهرک و ناحیه صنعتی مصوب در چهارمحال و بختیاری مستقر است که در ۲۱ مورد از این شهرکها شرایط برای واگذاری زمین به متقاضیان سرمایهگذاری در بخشهای مختلف تولید، خدماتی و صنفی فراهم است.
نظر شما