سخنگوی دانشکده علوم پزشکی لارستان روز جمعه با تایید این خبر گفت: این مرکز هم اینک تعطیل است و هیچ بیماری در آن مورد پذیرش قرار نمی گیرد.
محمد علی اسروش به ایرنا گفت: تخت ها در بخش های مختلف و همچنین سالن های انتظار این مرکز خالی از بیماران است.
وی تصریح کرد: تمامی کادر از جمله پزشک فوق تخصص خون و چند تن از پرستاران و نیروهای خدوم این مرکز به کرونا مبتلا شده اند که به نظر می رسد تا بهبودی کامل آنها امکان فعالیت این مرکز درمانی وتخصصی وجود ندارد.
اسروش یادآور شد: با توجه به کمبود کادر درمان در این شرایط سخت بیماری کویید ۱۹ و هجوم ویروس مرگبار کرونا تاکنون امکان جایگزین کردن پزشک فوق تخصص خون در شهرستان و این مرکز محقق نشده و به نظر می رسد این مهم با چنین وضعیت موجود همچنان قابل تحقق نباشد.
مدیرروابط عمومی دانشکده علوم پزشکی لارستان، تعطیلی این مرکز درمانی را هشدار و زنگ خطری به ویژه در آستانه شب یلدا وجلوگیری از تجمعات و دورهمی های خانوادگی دانست و گفت: ممکن است که این تعطیلی برای سایر مراکز و بخش های دیگر بیمارستانی از جمله بخش عفونی و کرونایی و یا بخش های آی سی یو نیز رخ دهد و این مناطق را نیز با بحران جدی مواجه کند.
اسروش ابراز داشت: با توجه به بروز این چالش ها و امکان درگیری کادر درمان سایر بخش ها، همکاری و همیاری مردم و شهروندان و جدی گرفتن خطرات ناشی از هجوم این ویروس مرگبار بیش از گذشته مورد تاکید و امری اجتناب ناپذیر خواهد بود.
وی ادامه داد: بنابر اعلام رییس مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) لارستان، پزشک فوق تخصص خون مرکز سرطانی درصورت بهبودی کامل از دوشنبه هفته آینده مجدد شروع به کار کرده و مرکز امام حسن مجتبی علیه السلام فعال می شود.
سخنگوی دانشکده علوم پزشکی لارستان با توجه به آخرین وضعیت مبتلایان به کرونا در شهرستان های لارستان، خنج و اوز نیز گفت: تعداد مبتلایان کرونایی در این مناطق هم اینک ۲۰ نفر هستند که حال ۶ تن از این بیماران نیز وخیم است.
وی همچنین تعداد کل بهبود یافتگان در سطح شهرستان های لارستان، خنج و اوز تاکنون و از اوایل بروز بیماری کووید ۱۹ تا امروز جمعه ۲۸ آذر ۹۹ را چهار هزار و ۵۹۷ نفر عنوان کرد.
همچنین کرونا تاکنون ۱۴۵ نفر را در این مناطق و شهرستان های جنوبی استان فارس به کام مرگ کشانده است.
نظر شما