کتاب «مبلغ صادق» درباره زندگی مرحوم نجف نجفی روحانی رونمایی شد

قم ـ ایرنا ـ همزمان با چهلمین روز درگذشت مرحوم حجت‌الاسلام‌والمسلمین «نجف نجفی‌ روحانی»، آیین رونمایی از کتاب «مبلغ صادق» با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت برگزار شد.

به گزارش روز جمعه پایگاه اطلاع رسانی حج، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در این مراسم که به صورت مجازی برگزار شد، گفت: کتاب «مبلغ صادق»، روایتی کوتاه از زندگی پربار مرحوم حجت الاسلام والمسلمین نجفی است که از سوی دوستانش به رشته تحریر درآمده است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید عبدالفتاح نواب خاطرنشان کرد: این عالم فرهیخته سال‌ها به عنوان مبلغی توانا در خدمت حجاج بیت‌الله الحرام و زایران حرم مطهر حضرت سیدالشهدا(ع) انجام وظیفه کرد.

وی افزود: ویژگی‌های اخلاقی، مدیریتی و علمی ایشان برای روحانیان کاروان و خادمان ضیوف‌الرحمان، الگویی شایسته است؛ وی بیش از سه دهه روحانی کاروان، و قریب به ۱۵ سال نماینده بعثه مقام معظم رهبری در مدینه منوره و عتبات عالیات بود و صادقانه و متواضعانه به ارایه خدمت پرداخت.

سرپرست حجاج ایرانی تصریح کرد: در کتاب «مبلغ صادق» تلاش شده است، گوشه‌هایی از هفت فصل زندگی وی در گفت وگو با دوستان و همکارانشان در اختیار خوانندگان قرار بگیرد.

وی یادآور شد: حجت‌الاسلام والمسلمین نجفی تلاش کرد تا عمر خود را در اختیار جوانان، زایران و مردم قرار دهد؛ از هر فرصتی برای ارتباط با جوانان فروگذار نکرد؛ روزانه به ده‌ها تَن از دوستان، مبلغان، استادان دانشگاه و جوانان تلفن می‌زد و ضمن جویا شدن از احوالشان، برایشان نکته‌ای اخلاقی و تربیتی بیان می‌کرد.

مرحوم حجت‌الاسلام والمسلمین نجف نجفی روحانی سال ۱۳۳۱ در شهرستان ابرکوه استان یزد به دنیا آمد و ۱۳ آبان امسال، در قم به دیدار پروردگار شتافت.

زندگی ۶۸ ساله ایشان را می‌توان به هفت فصل دوران تحصیل، دوران تبلیغ، به ویژه حضور در استان فارس پیش از انقلاب، دوران ابتدای انقلاب و حضور در جبهه‌های جنگ، دوران قضاوت و حضور در قوه قضاییه، دوران حضور در دانشگاه‌ها و در جمع دانشجویان، دوران حضور در مدینه منوره به عنوان مسئول بعثه مقام معظم رهبری، به مدت ۹ سال و دوران حضور در عتبات عالیات به عنوان مسئول بعثه مقام معظم رهبری، به مدت چهار سال تقسیم کرد.

وی به جز تدریس در دانشگاه، در حوزه علمیه نیز کفایه الاصول، نهایه الحکمه، فصوص الحکم و... را تدریس می‌کرد و مقالاتی از جمله «هندسه اجتهاد» را به یادگار گذاشت./

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha