۳۰ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۲۴
کد خبر: 84154714
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

بخش اورژانس مامایی بیمارستان قدس اراک به بهره‌برداری رسید

اراک - ایرنا - بخش اورژانس مامایی بیمارستان قدس اراک روز یکشنبه با حضور نماینده ولی فقیه، استاندار مرکزی و جمعی از مدیران استان همزمان با سالروز ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار به بهره‌برداری رسید.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی در آیین بهره‌بردای از این طرح گفت: کادر درمان به ویژه پرستاران در یک سال اخیر برای مقابله با کووید ۱۹ جهاد بزرگی انجام دادند که معروف به جهاد سلامت است.

آیت الله «قربانعلی دری نجف آبادی» با تبریک روز پرستار افزود: همواره در بلایای طبیعی مانند سیل، زلزله و آتش سوزی بخشی از کشور درگیر می‌شود اما در شیوع کرونا تمام کشور درگیر این بلیه شد.

وی اظهار داشت: لبه مقابله با ویروس کرونا کادر درمان هستند که جانانه در خط مقدم برای سلامتی بیماران تلاش می‌کنند.

امام جمعه اراک گفت: با همکاری مردم و مدیریت انجام شده، شرایط بیماری کرونا در استان در وضعیت نسبی خوبی است ولی هنوز جهاد کادر درمان به پایان نرسیده و باید تا رفع این بیماری دستورالعمل‌های بهداشتی رعایت شود.

نشست بهره برداری از اورژانس مامایی بیمارستان قدس اراک

آیت‌الله دری نجف‌آبادی افزود: پرستاران با حج اکبر به مقابله با ویروس کرونا رفته‌اند و  در شرایط سخت همواره می‌کوشند بیماران کرونایی را درمان و سلامت را به آنان بازگردانند.

وی اظهار داشت: محققان نیز برای تهیه واکسن کرونا با جدیت در تلاش هستند و با استفاده از دانش خود می‌کوشند افتخار دیگری را با تهیه واکسن رقم بزنند.

استاندار مرکزی نیز با تبریک سالروز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار گفت: امسال روز پرستار با سالهای گذشته متفاوت است زیرا این سپیدپوشان برای درمان بیماران مبتلا به کووید 19 مجدانه در تلاش  هستند و از جان خود مایه می‌گذارند.

سید«علی آقازاده» افزود: تعدادی از پرستاران و کادر درمان در یک سال اخیر در جریان کار خود،به کووید ۱۹ هم مبتلا شدند و یک شهید مدافع سلامت در استان مرکزی را تقدیم کردند.

وی اظهار داشت: پرستاران کمک ارزشمند برای بازگرداندن سلامت به بیماران کووید19 انجام دادند و شایسته قدردانی هستند و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی می‌تواند بهترین هدیه به آنان در روز پرستار باشد.

بخش اورژانس مامایی بیمارستان قدس اراک با چهار تخت بستری در ۴۰ مترمربع وسعت با هدف ارایه خدمات به مادران باردار قبل و بعد از زایمان با تجهیزات مناسب درمانی ارایه خدمت می‌کند.

۱۶ واحد بیمارستانی استان مرکزی با مدیریت دولتی، سه بیمارستان با راهبری حوزه مدیریت درمان تامین اجتماعی و سه بیمارستان خصوصی در اراک و ساوه ارایه خدمت دارند.
۶۹۸ پزشک عمومی، ۴۸۵ پزشک متخصص و فوق تخصص و یک هزار و ۷۲۶ کارشناس رشته های مختلف پیراپزشکی و مامایی در استان مرکزی فعالیت می‌کنند

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha