۳۰ آذر ۱۳۹۹، ۱۴:۲۹
کد خبرنگار: 1210
کد خبر: 84155078
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

راه‌اندازی انجمن علمی ایران و ایتالیا

۳۰ آذر ۱۳۹۹، ۱۴:۲۹
کد خبر: 84155078
راه‌اندازی انجمن علمی ایران و ایتالیا

تهران-ایرنا- مدیرکل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهشی و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از تاسیس انجمن علمی ایران و ایتالیا در آینده نزدیک خبر داد و گفت: این انجمن شبکه علم و فناوری تهران - رم را تعریف می‌کند.

عبدالساده نیسی در نشست مجازی تعاملات بین‌المللی پژوهش و فناوری در گسترش همکاری‌های ایران و ایتالیا که در محل وزارت علوم برگزار شد، ضمن تبیین اهداف این نشست به عزم کارگروه تعاملات ایران و ایتالیا بر گسترش روابط علمی و فناوری ۲ کشور تاکید کرد.

وی محور برنامه‌های کوتاه‌ مدت، بلند مدت و نقشه راه همکاری با کشور ایتالیا را اعلام کرد و اظهارداشت: برنامه کوتاه مدت، شامل تقویت و ادامه همکاری‌ های شکل گرفته با ایتالیا همچنین عملیاتی کردن طرح ها و تفاهم نامه‌های همکاری بین موسسات علمی 2 کشور است.

به گزارش روز یکشنبه وزارت علوم،  مدیرکل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهشی و فناوری وزارت علوم یادآور شد: برنامه‌های بلند مدت به رویکرد برد - برد، ترکیبی از رویکرد بالا به پایین و پایین به بالا برای تعریف طرح های جدید است؛ همچنین تاسیس انجمن علمی ایران و ایتالیا می‌تواند شبکه علم و فناوری ۲ کشور را تعریف و کارهای پژوهش و فناوری را دنبال کند.

 نیسی تصریح کرد: راه‌اندازی روز علم و فناوری ایران و ایتالیا و راه‌اندازی دومین نشست (فروم) فناوری ۲ کشور از دیگر همکاری های مشترک بین این کشورها است.

۴۶۶ پروژه مشترک ایران با دانشگاه های خارج از کشور

در ادامه این نشست، حسین سالار آملی، قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل با اشاره به روند رو به رشد تولیدات مشترک ایران با سایر کشورها، تعاملات علمی محققان ایرانی با پژوهشگران و دانشمندان جهان، ۲ سیاست کلان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را در انتقال نتایج حاصل از تحقیق به جامعه و بین‌المللی‌سازی آموزش عالی اعلام کرد.

وی تاکید کرد: در زمینه بین‌المللی‌سازی دانشگاه‌ها، بخش دانشگاهی، فناوری و نوآوری ایران در ۶ سال گذشته شاهد پیشرفت بود.

قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل با تاکید بر موضوع بین‌المللی‌سازی، به تعداد مقالات بین‌المللی مشترک که حاصل کار پژوهشی مشترک، دانشجویان مشترک و استفاده از تبادل فناوری‌های مشترک کشورهای مختلف و ۴۶۶ پروژه مشترک با دانشگاه‌های خارج از کشور اشاره کرد.

سالار آملی توضیحاتی در مورد تحقق نظام ملی دیپلماسی علم و فناوری در کشور ارائه داد و گفت: گسترش ارتباطات بر پایه توسعه همکاری‌های بین‌المللی در زمینه‌های علمی، فناوری و نوآوری در رأس فعالیت‌های بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرار دارد؛ نیاز به داشتن برنامه و نقشه راه در اجرای همکاری‌های علمی بین‌المللی به ویژه در شرایط بحران کرونا را باید اجتناب‌ناپذیر دانست.

به گزارش ایرنا، دفتر همکاری های علمی بین المللی وزارت علوم ۱۹ آذرماه امسال در نشستی با یاروسلاوا رومانوآ، دبیراول و رییس بخش فرهنگی سفارت جمهوری ایتالیا در تهران، در ارتباط با وضعیت کرسی های زبان و ادبیات فارسی در دانشگاه بزرگ ایتالیا، علاقه مندی این وزارتخانه برای همکاری با ایتالیا در گسترش زبان و ادبیات فارسی در دانشگاه های آن کشور و برگزاری روز مشترک علم و فناوری ایران و ایتالیا گزارش هایی ارائه کرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha