رضوان حکیم زاده روز دوشنبه در مراسم افتتاحیه بسته تحولی "مدرسه خوانا" به صورت مجازی افزود: این سرزمین میتواند شاهد پرورش و رشد افراد بزرگی مانند حافظ و خیام باشد که شهرت های جهانی بدست آورده اند.
وی ادامه داد: همانطور که وزیر آموزش و پرورش گفت میوه خوانا می تواند برای تمام عمر باشد و به این واسطه آرزو کرد که انسانهای بزرگی در این سرزمین داشته باشیم.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: بسته تحولی خوانا مهارت های زبانی خواندن، نوشتن، شنیدن و سخن گفتن را مورد توجه قرار میدهد که برای یک زیست سالم انسانی مورد توجه خداوند در آیات متعدد قرار گرفته است.
حکیم زاده ادامه داد: بسته تحولی خوانا به دنبال تجهیز کودکان به ادب، مسئولیت ورزی و جرات ورزی است که سه مهارت مهم پایه زندگی دانش آموزان را در قبال مشکلات و مسائل زندگی تجهیز می کند.
وی خاطرنشان کرد: طرح تحولی خوانا یک طرح تلفیقی است که در آن ارزشیابی به صورت سنتی نخواهد بود، در این طرح به دنبال این هستیم که با تشریک مساعی، نتایج را در رفتار دانش آموزان مشاهده کنیم و دانشآموزان زبان فارسی را به شکل درستی بخوانند و بنویسند و در نهایت یکی از ماموریت های اساسی دوره ابتدایی در سند تحول بنیادین محقق شود.
به گزارش ایرنا، حکیم زاده در گفت و گو با ایرنا در باره این طرح گفته بود: بسته تحولی خوانا از ابتدای دی ماه وارد مرحله سوم یعنی اجرا در مدارس می شود. ۵ درصد از مدارس تحت پوشش این طرح هستند.
وی افزود: قرار است در این طرح با تغییر رویکرد دانش محوری به مهارتی، بطور مثال از رونویسی به مهارت نوشتن و از روخوانی به مهارت خواندن که گسترده تر است و همچنین شامل استفاده درست از کلمات و واژه ها، درک مطلب، با لحن درست خواندن، ابراز وجود و صحبت کردن است. در واقع مهارتهای زبانی در مرحله اول به مدرسان کشوری آموزش داده شود.
نظر شما