رییس بیمارستان امام حسین(ع) ملایر روز دوشنبه در آیین تجلیل خبرنگاران از پرستاران این بیمارستان اظهار داشت: ویروس کرونا شرایط سختی را برای ما به وجود آورد که تبدیل به فرصت و بسیاری از نقصها و مشکلات در این حوزه رفع شد.
آناهیتا هیربد با اشاره به نقش اثرگذار بیمارستان امام حسین(ع) در بستری و درمان بیماران مبتلا به کووید۱۹ در کتار بیمارستان دکتر غرضی و مهر افزود: با توجه به نیاز مبرم بیماران به اکسیژن، یک دستگاه اکسیژنساز ۶۰۰ لیتری برای بیمارستان خریداری شد که حواله دستگاه اکسیژتساز دوم نیز از وزارت بهداشت و درمان اخذ شده است.
وی ادامه داد: به منظور ارایه خدمات مطلوبتر به بیماران کرونایی، هشت تخت آی.سی.یو به صورت رایگان به ۱۰ تخت آی.سی.یو این بیمارستان اضافه شد و این امر موجب شد هیچ بیماری پشت نوبت تخت آی.سی.یو در شرایط سخت شیوع ویروس کرونا نداشته باشیم.
رییس بیمارستان امام حسین(ع) ملایر با اشاره به جذب نیروی جدید و یک دستگاه سونوگرافی جدید برای این بیمارستان بیان کرد: یک دستگاه سی.تی.اسکن جدید ۱۶ اسلایس نیز برای بیمارستان امام حسین(ع) تخصیص یافت که امیدواریم تا پایان سال وارد بیمارستان شود.
هیربد ضمن تاکید بر همراهی بیشتر مردم با کادر درمان و پرستاری و رعایت پروتکلها و دستورالعملهای بهداشتی تاکید کرد: در خوشبینانهترین حالت تا یکسال آینده باید با کرونا زندگی کنیم و با توجه به جهشهای جدید این ویروس، باید با سبک جدیدی از زندگی سازگار باشیم.
وی تغییر سبک دورهمیها و خریدها، آموزش جمعی مردم و ترویج مراودات سالم را از ضرورتهای مهم در شرایط زندگی کنونی برشمرد و افزود: بدون شک نگاه انتظاری به پایان ویروس کرونا کیفیت زندگی را پایین میآورد، پس باید خود را با سبک جدید زندگی سازگار کنیم.
هیربد با تاکید بر اینکه مجموعه کادر درمان و پرستاران این بیمارستان با ایجاد نگاه سازگاری، هم به فعالیت خود ادامه دادند و هم روحیه خود را در این شرایط سخت حفظ کردند بیان کرد: حدود ۲۰۰ نفر از کادر درمان و پرستاران ملایر به بیماری کووید۱۹ مبتلا شدند که چند نفر آنها دچار عارضه شدند و مابقی به بهبودی کامل رسیدند.
موردی از ترک خدمت پرستاران نداشتیم
رییس سازمان نظام پرستاری ملایر نیز حمایت و تلاشهای شبانهروزی اصحاب رسانه این شهرستان را برای ایجاد انگیزه و روحیه بیشتر پرستاران امیدبخش دانست و افزود: حمایت مسوولان و همراهی مردم و اصناف نیز در این مدت انگیزه کادر درمان و پرستاران را برای ارایه خدمات بهتر مضاعف کرد.
غلامرضا مباشری پایین بودن آمار مرگ و میر ناشی از کووید۱۹ در این شهرستان از میانگین کشوری را نشان از خدمات و مراقبتهای بهموقع کادر پرستاری دانست و ابراز خرسندی کرد: به واسطه شیوع ویروس کرونا فرصتی ایجاد شد که جامعه پرستاری و کادر درمان بتوانند همچون گذشته دِین خود را به مردم ادا کنند.
وی با اشاره به شعار امسال روز پرستار با عنوان «نبض سلامت جامعه؛ ضربان قلب پرستار» بیان کرد: اگر این امکان وجود داشت که ما نیز همانند مدافعان حرم در خارج از مرزها به جنگ این ویروس میرفتیم، بدون شک پرستاران در این جبهه حاضر بودند و اجازه نمیدادند ویروس از مرز کشور رد شود.
مباشری گفت: پرستاران ملایر تا پای جان برای حفظ سلامتی مردم ایستادهاند و از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون حتی یک مورد از کادر پرستاری ملایر ترک خدمت نداشتهاند.
در این آیین حجت الاسلام طالب ترکاشوند رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملایر و زهرا فراهانی مشاور فرماندار ویژه ملایر در امور بانوان نیز حضور داشتند و از پرستاران بخش های مختلف بیمارستان امام حسین(ع) قدردانی کردند.
نظر شما