علی محمدی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: دلیل صدور اخطار کتبی برای مهمانپذیر بدان خاطر بود که سقف زمانی مجوز فعالیتش تمام شده بود و میبایست برای کسب مجوز جدید اقداماتی انجام میداد که به دلیل بیاعتنایی به دستورالعملهای این اداره و ادامه فعالیت، این اخطار برایش صادر شد.
وی ادامه داد: در رودمعجن نیز مالکان ۲ باب منزل مسکونی بدون کسب مجوز اقامتگاه بومگردی، اقدام به اقامت و پذیرایی از گردشگران میکردند که از ادامه فعالیت آنها ممانعت به عمل آمد و برایشان اخطار کتبی صادر شد.
رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تربتحیدریه گفت: تاکنون برای ۱۲ باب اقامتگاه بومگردی در تربتحیدریه و زاوه مجوز فعالیت صادر یا موافقت اصولی کسب شده که در حال تکمیل پرونده هستند اما به دلیل شیوع کرونا هم اکنون هیچ کدام فعال نیستند.
محمدی افزود: برای یک باب "خانه - مسافر" در مرکز شهر تربتحیدریه نیز مجوز صادر و آماده فعالیت است که این مرکز گردشگری نیز به دلیل شیوع کرونا فعلا غیرفعال است.
وی در معرفی خانهمسافر و تفاوت آن با اقامتگاه بومگردی گفت: در اقامتگاه بومگردی گردشگر حتما باید شرایط زندگی روستایی را تجربه کند اما خانهمسافر صرفا یک اقامتگاه ساده است.
رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تربتحیدریه اظهار کرد: خانه-مسافر تربتحیدریه دارای پنج اتاق مجهز، یک رستوران سنتی و یک بازارچه عرضه صنایع دستی است.
محمدی افزود: هم اکنون ۱۷ نوع تاسیسات گردشگری شامل مجتمع گردشگری، واحدهای اقامتی، رستورانهای بینراهی و سفرهخانه سنتی در شهرستان تربتحیدریه وجود دارد.
این خطه همچنین دارای ۳۲۰ جاذبه گردشگری و ۵۲ اثر تاریخی ثبت شده در فهرست آثار ملی است.
مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربتحیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.
تربتحیدریه- ایرنا- رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تربتحیدریه گفت: برای یک مهمانپذیر در تربتحیدریه و ۲ منزل مسکونی در رود معجن بخش بایگ این شهرستان که از گردشگران میزبانی میکردند اخطار کتبی صادر و از ادامه فعالیت آنها جلوگیری شد.
نظر شما