دکتر محمد حسن فتحی روز سه شنبه در دیدار با مسوول نمایندگی خبرگزاری جمهوری اسلامی شهرستان تربت حیدریه افزود: اعتقاد ما بر این است که اعضای هیات علمی دانشگاهها و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ظرفیتهای بزرگی هستند که اگر نیازهای دستگاههای اجرایی به این مجموعه ها ارائه شود به طور قطع راهکارهای مناسبی برای برطرف کردن مشکلات دستگاههای اجرایی پیدا میشود.
وی ادامه داد: در حال حاضر دستگاههای اجرایی و بخش صنعت و کشاورزی اعتماد لازم را به دانشگاه پیدا نکردهاند و هزینه لازم را برای بحث پژوهش و رفع مشکلات علمی پرداخت نمی کنند.
رییس دانشگاه تربت حیدریه گفت: در قانون بودجه هر سال سه درصد اعتبارات دستگاه های اجرایی باید در حوزه پژوهش هزینه شود اما دستگاههای اجرایی علاقه ای به هزینه این مبلغ در این حوزه ندارند.
فتحی افزود: دانشگاه تربت حیدریه با ۴۰ عضو هیات علمی و ۲۹ کد-رشته در سه مقطع کاردانی،کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشجو می پذیرد که اگر بخشهای صنعت و کشاورزی به این حوزه بیشتر بها دهند بسیاری از مشکلات این بخشها رفع می شود.
وی ادامه داد: اگر دستاوردهای دانشگاهها به خوبی در رسانه ها منعکس شود زمینه برطرف شدن مشکلات جامعه فراهم شده و موجب ایجاد روحیه نشاط و خودباوری می شود.
رییس دانشگاه تربت حیدریه گفت: رویکرد جدید خبرگزاری جمهوری اسلامی در تعامل بیشتر با حوزه دانشگاه را به فال نیک می گیریم و امیدواریم از ظرفیتهای رسانهای در انعکاس دستاوردهای دانشگاه تربت حیدریه بهره مند شویم.
فتحی افزود:مقدمات تاسیس این دانشگاه با راهاندازی آموزشکده فنی تربت حیدریه در سال ۱۳۸۴ انجام شد و در سال ۱۳۹۱ با موافقت شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم،تحقیقات و فناوری به دانشگاه ارتقا یافت.
مسوول نمایندگی خبرگزاری جمهوری اسلامی شهرستان تربت حیدریه هم در این دیدار گفت: دانشگاه رسالت خطیری در برطرف کردن مشکلات جامعه بر عهده دارد و باید از ظرفیت های علمی خود برای حل مشکلات جامعه استفاده کند.
امیرشاهین نایبی فر افزود: تولید اخبار پرمحتوی و با کیفیت، ایجاد روحیه امید و نشاط در جامعه و معرفی ظرفیتها و ارائه راهکارهای اصولی برای برطرف کردن مشکلات مردم از اهداف و رویکردهای اصلی خبرگزاری جمهوری اسلامی در شهرستان تربت حیدریه است.
مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربت حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.
نظر شما