عبدالله یوسفی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در مرحله پنجم اشتغال پایدار روستایی و عشایری برای اجرای این طرح ها سه هزار و ۳۲۲ میلیارد و ۴۵۸ میلیون ریال تسهیلات پرداخت شد.
وی افزود: از محل بند الف تبصره ۱۸ تعداد ۷۴۸ فقره به مبلغ هزار و ۳۸۴ میلیارد و ۳۱۹ میلیون ریال به بانک های عامل کشاورزی، توسعه تعاون و پست بانک ارسال که تعداد ۱۰۳ فقره به مبلغ ۳۹۲ میلیارد و ۳۶۱ میلیون ریال منجر به اخذ تسهیلات شد.
وی گفت: از محل مشاغل خانگی سال ۹۸ تعداد ۱۴۱ فقره به مبلغ ۲۰ میلیارد و ۲۴۰ میلیون ریال به بانک رفاه کارگران معرفی شد که تعداد ۱۰۱ فقره به مبلغ ۱۴ میلیارد و ۳۴۵ میلیون ریال منجر به اخذ تسهیلات شد.
یوسفی اظهار داشت: همچنین از محل مشاغل خانگی سال ۹۹ نیز تعداد ۷۶ فقره به مبلغ ۱۹ میلیارد و ۲۲۰ میلیون ریال به بانک توسعه تعاون معرفی شد که تعداد ۹ فقره به مبلغ چهار میلیارد و ۱۵۰ میلیون ریال منجر به اخذ تسهیلات شده است.
رییس سازمان جهادکشاورزی خراسان شمالی گفت: در خصوص ثبت نام در سامانه کارا خسارت دیدگان کرونا که منجر به معرفی ۳۵ واحد مشمول به مبلغ ۱۴ میلیارد و ۳۴۰ میلیون ریال به بانک های عامل شده بود که ۲۹ فقره به مبلغ ۶ میلیارد و ۷۲۰ میلیون ریال پرداخت شده است.
وی افزود: تصویب امهال ۳۰ واحد در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان، معرفی تعداد ۹۳ فقره طرح فراز تاکستان به مبلغ ۶۶ میلیارد و ۷۶۴ میلیون ریال یه صندوق کارآفرینی امید نیز از دیگر اقدامات این سازمان در خصوص ارایه تسهیلات است.
وی گفت: در مصوبات برنامه جهش تولید ۳۱ طرح منتخب جهاد کشاورزی به مبلغ ۵۳۵ میلیارد و ۵۲۷ میلیون ریال جهت بهره مندی از تسهیلات معرفی شده است.
وی افزود: پیگیری تفاهم نامه همکاری سه جانبه صندوق کارآفرینی امید، اداره کار و استانداری برای حمایت از محصولات دارای مزیت اقتصادی در استان شامل زعفران، انگور، عسل و لبنیات به مبلغ ۱۰۰۰ میلیارد ریال معرفی شده است.
یوسفی اظهار داشت: تاکنون هشت فقره پرونده به مبلغ ۱۵ میلیارد و ۴۴۰ میلیون ریال به منظور خرید دستگاه گل پاک کن و خشک کن، ۹۳ فقره پرونده طرح فراز تاکستان به مبلغ ۶۷ میلیارد ۴۶۸ میلیون ریال به صندوق کارآفرینی امید ارسال که در حال تکمیل پرونده و اخذ تسهیلات است.
رییس سازمان جهادکشاورزی خراسان شمالی گفت: در برش شهرستانی با ۲۴ بانک عامل برای پرداخت تسهیلات به خرید زعفران و پنبه هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال و پیگیری از مدیریت های جهاد کشاورزی شهرستان برای معرفی متقاضیان واجد شرایط نیز انجام می شود.
یوسفی افزود: در دستورالعمل ملی زعفران جهت معرفی متقاضیان به بانک های کشاورزی ملت و توسعه صادرات نیز تاکنون ۶ فقره پرونده به مبلغ ۳۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال به بانک کشاورزی ارسال شده است.
وی گفت: پیگیری و طرح در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید ۵۱ واحد مشکل دار در استانداری، پیگیری مصوبات سفر ریاست جمهوری و ارسال طرح های جایگزین که منجر به اخذ تسهیلات ۴ ردیف به مبلغ ۵۱۱ میلیارد و ۸۹۳ میلیون ریال شده است.
وی افزود: پیگیری جذب تسهیلات مکانیزاسیون که ۵۵۵ فقره به مبلغ ۴۱۵ میلیارد و ۶۱۴ میلیون ریال معرفی و ۳۹۱ فقره به مبلغ ۳۵۸ میلیارد و ۴۱۰ ملیون ریال جذب شده است.
سهم خراسان شمالی ۶ دهم درصد از تولید ناخالص داخلی تمامی بخش های اقتصادی کشور است که سهم بخش کشاورزی این استان ۱.۱ درصد از تولید ناخالص بخش کشاورزی است.
خراسان شمالی ۳۴۴ هزار هکتار عرصه کشاورزی دارد که از مجموع این میزان ۳۰۰ هزار هکتار زراعی و مابقی باغی است و بیش از ۸۰ هزار بهره بردار بخش کشاورزی در این حوزه فعالیت می کنند. بیشترین شاغلان استان در بخش کشاورزی اشتغال دارند.
حدود ۴۴ درصد از جمعیت ۸۶۳ هزار نفری این استان در روستاها سکونت دارند و ۳۷ تا ۴۲ درصد اشتغال این استان در حوزه کشاورزی است.
نظر شما