«علی زندیفر» روز جمعه درگفت و گو با ایرنا افزود: راهداری استان مرکزی ۳۱۲ دستگاه ماشین آلات دارد که متوسط سن آنها ۲۵ سال است.
وی اظهار داشت: سالانه ۳۰ تا ۴۰ میلیارد ریال هزینه نگهداری برای تجهیزات راهداری اعتبار اختصاص مییابد که جوابگو نیست و این ناوگان باید نوسازی شود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی گفت: سه سال گذشته قراردادی با شرکت هپکو برای تولید ۷۰۰ دستگاه گریدر با قیمت هر دستگاه ۹ میلیارد ریال منعقد شد که با نوسانات قیمت ارز منابع مورد نیاز برای اجرای این تعهدات به ۶۰ میلیارد ریال رسیده است.
زندیفر افزود: این اداره کل برای صرفه اقتصادی در تعمیرات و اجرای اقتصاد مقاومتی، گروه تعمیرات را از شرکت هپکو دعوت کرده و ماشین آلات راهداری را تعمیر میکند.
وی در ادامه اظهار داشت: چهار هزار و ۲۰۰ کیلومتر از راههای روستایی استان مرکزی نیاز به روکش آسفالت با هدف تردد ایمن دارد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی گفت: راه های روستایی در زمره مسیرهای فرعی محسوب میشوند که اعتبار روکش آسفالت آنها باید از اعتبارات ملی و استانی هزینه شود.
زندیفر افزود: قیمت قیر از هر تن هفت میلیون ریال به ۶۵۰ میلیون ریال رسیده که تامین اعتبار با این رقم و روکش برای تمام جادههای روستایی استان مقدور نیست.
۶ هزار و ۴۰۰ کیلومتر انواع آزادراه، راه اصلی و راه روستایی در استان مرکزی وجود دارد که چهار هزار کیلومتر آن را راههای روستایی تشکیل داده است.
روزانه حدود ۴۹۰ هزار وسیله نقلیه از مسیرهای جادهای استان مرکزی تردد میکنند.
نظر شما