به گزارش ایرنا، قاسم سلیمانی دشتکی روز چهارشنبه در نشست کارگروه پژوهش و فناوری استان اظهار داشت: پژوهش های انجام شده در ایلام بیشتر علمی و کاربردی است و این می تواند در توسعه اقتصادی و رونق صنعت استان تاثیرگذار باشد.
وی یادآور شد: پژوهش های دانشجویان ایلامی باید بعنوان یک مرجع مهم برای استفاده پژوهشگران سراسر کشور مورد استفاده قرار گیرد.
استاندار ایلام افزود: علاوه بر تخصیص اعتبارات برای توسعه پژوهش، باید سال آینده نیز اعتباراتی برای پژوهش در حوزه دفاع مقدس ایلام بطور ویژه اختصاص یابد.
سلیمانی دشتکی با بیان اینکه پژوهش های دانشگاه های ایلام راه را برای توسعه عملکردی دستگاه های اجرایی استان فراهم کرده است، افزود: دایره المعارف مرجع پژوهش دانشجویان دانشگاه های ایلام باید در سال ۱۴۰۰ تالیف شود.
وی با قدردانی از رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و رییس دانشگاه ایلام به دلیل توجه ویژه به بخش پژوهش اضافه کرد: توسعه اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی در هر جامعه ای بدون پژوهش امکان پذیر نیست، کما اینکه در اکثر کشورهای پیشرفته دنیا بیشترین سهم اعتبارات به برنامه های علمی و پژوهشی اختصاص دارد.
استاندار ایلام اظهار داشت: دانشگاه های استان هر اندازه به بخش پژوهش های علمی توجه کنند به همان اندازه بالاترین بهره وری و کمترین اتلاف منابع را خواهند داشت.
سلیمانی دشتکی از رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان خواست: سهم پژوهش از اعتبارات سال ۱۴۰۰ استان ایلام از یک به سه درصد افزایش یابد.
دانشگاه ایلام قطب مطالعات انرژی کشور است
رییس دانشگاه ایلام نیز در این نشست اظهار داشت: دانشگاه ایلام به دلیل توجه به حوزه نفت و گاز و زمین شناسی قطب مطالعات انرژی کشور را به خود اختصاص داده است.
محمد علی اکبری افزود: دانشگاه ایلام طی یکسال اخیر با ثبت ۱۸۵ مقاله معتبر خارجی، ۲۸۸ مقاله معتبر فارسی، چاپ ۳۲ کتاب فارسی در قالب تألیف و ترجمه، ۱۹ طرح درون دانشگاهی، ۳۲ طرح برون دانشگاهی، هفت واحد فناور و ۱۳۵ مقاله همایشی توانست در شاخص H نمره ۵۳ را به خود اختصاص دهد.
وی افزود: دانشگاه ایلام همچنین در سال ۹۹ براساس اعلام وزارت علوم از نظر ارزیابی عمومی بین رتبه ۳۱ تا ۴۰ کشور را به اختصاص داده است.
علی اکبری با بیان اینکه دانشگاه ایلام از نظر کارایی پژوهش دارای رتبه ۲۶ است، یادآور شد: دانشگاه ایلام از نظر کیفیت پژوهشی نیز رتبه ۱۶ کشور را نیز کسب کرده است.
رییس دانشگاه ایلام اضافه کرد: سال ۹۹ تعداد پنج مقاله دانشگاه ایلام با تلاش پژوهشگران در مجموع پنج درصد مقالات معتبر دنیا قرار گرفته است.
وی در ادامه از برگزاری همایش ملی (زیست جهان پس از کرونا) طی هفته های آینده خبر داد و افزود: تاکنون ۲۵۶ مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شده است.
به گزارش ایرنا، در پایان این نشست از هفت پژوهشگر برتر دانشگاه ایلام به نمایندگی از پژوهشگران دانشگاه های استان تجلیل شد.
نظر شما