ثبت‌نام ششمین مسابقه تخصصی فن‌آورد آغاز شد

تهران- ایرنا- ثبت نام ششمین مسابقه تخصصی فن آورد با حمایت بنیاد ملی نخبگان و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری آغاز شد.

به گزارش ایرنا، محمد حسین قمری  مجری رویداد فن آورد روز چهارشنبه در نشست خبری آنلاین ششمین دوره  مسابقه تخصصی فن آورد، گفت: ثبت نام ششمین دوره مسابقه فن آورد از امروز آغاز شد و تا ۱۰ دی ادامه دارد.

وی بیان کرد: دوره ششم مجموعه رقابت‌های تخصصی فن‌آورد، در رشته برنامه‌نویسی کامپیوتر با موضوع «الگوریتم مدیریت هوشمند ترافیک شهری» و «الگوریتم مدیریت هوشمند شبکه توزیع کالا» برگزار می‌شود.

قمری ادامه داد: تمام کسانی که در مسابقه فن آورد شرکت می کنند، مثل تمام دوره های قبلی مسئله اینترنتی دریافت می کنند تا ارزیابی شوند. شرکت کنندگان تا آخر ماه فرصت دارند راه حل خود را ارایه دهند تا داوری شوند و بعد از داوری، افراد و تیم های برتر به مرحله حضوری دعوت می شوند.

مجری رویداد فن آورد افزود: برای هر مسئله یک مرحله حضوری طراحی شده است. در این مرحله ۵۰ تیم هستند که از آن ۵۰ تیم، در یک رویداد یک روزه ۱۰ تیم برای ضبط برنامه تلویزیونی انتخاب می شوند که درمدت ۹ روز ضبط آن انجام می شود.

وی ادامه داد: هر رویداد در سه مرحله برگزار می‌شود. مرحله اول به صورت غیر حضوری (اینترنتی) است که از دی ماه شروع  شده و به مدت ۲ هفته ادامه خواهد داشت.

قمری خاطرنشان کرد:‌ امکان اضافه شدن رشته های جدید مسئله محور از سوی دستگاه ها و صنایع به این دوره تا پایان مهلت ثبت نام وجود دارد. به دلیل ضبط برنامه تلویزیونی برای دو رشته در نظر گرفته شده در خصوص برنامه نویسی که به صورت حضوری برگزار می شود، ثبت نام شروع شده است، اما تا قبل از ۱۰ دی بقیه رشته ها برای ثبت نام ارایه خواهند شد.

وی تصریح کرد: قرار است رشته های جدید اضافه شود، در حال حاضر در خصوص هنر، سازمان تبلیغات اسلامی، آی سی تی و بحث لجستیک مذاکراتی انجام شده و قرار است مسایل خود را مطرح کنند و رشته های جدید اضافه شود.

قمری یادآور شد: هدف فن آورد تبدیل چالش های واقعی صنعت به مسئله است. همیشه مسئله هایی مطرح و ارایه می شد، اما هیچ وقت استقبال از صنعت وجود نداشت، بنابراین هم راستا کردن این مسایل در یک زمان واحد برای فناور چالش بوده است.

وی یادآور شد: ششمین دوره مسابقه فن آورد در قالب فصل دوم برنامه تلویزیونی در شبکه چهار سیما برگزار می شود که با دعوت از تمام متخصصان حوزه برنامه‌نویسی به این رقابت، مهارت‌های برنامه‌نویسی و فهم الگوریتم آن‌ها را به چالش خواهد کشید. ضبط این سری از مسابقات اواخر دی ماه آغاز می شود و از شبکه چهارم سیما پخش خواهد شد.

وی افزود: علاقه مندان به این مسابقه و به خصوص برنامه‌نویسانی که تمایل به شرکت در این مسابقه دارند، می‌توانند با مراجعه به سایت fanavard.ir ثبت نام کنند.

وی گفت: این مسابقه با جوایز ارزنده‌ای که مجموع آن یک میلیارد تومان برآورد می‌شود برگزار می‌شود. به تیم‌های برتر هر رشته جوایزی اهدا خواهد شد.

جوایز تیم های برتر به شرح زیر است:

تیم اول: ۴۰ میلیون تومان جایزه نقدی + فرصت ویژه سرمایه‌گذاری ۲۰۰ میلیون تومانی + امتیاز نخبگانی + امتیاز خلاق شدن استارت‌آپ یا شرکت + لوح تقدیر بنیاد ملی نخبگان

تیم دوم: ۱۰ میلیون تومان جایزه نقدی + فرصت ویژه سرمایه‌گذاری ۱۵۰ میلیون تومانی+ امتیاز نخبگانی + امتیاز خلاق شدن استارت‌آپ یا شرکت + لوح تقدیر بنیاد ملی نخبگان

تیم سوم: فرصت ویژه سرمایه‌گذاری ۱۰۰ میلیون تومانی + امتیاز نخبگانی+ امتیاز خلاق شدن استارت‌آپ یا شرکت + لوح تقدیر بنیاد ملی نخبگان

به گزارش ایرنا، مجموعه رقابت‌های فن‌آورد در سال ۱۳۹۳ توسط جمعی از فارغ‌التحصیلان و دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف شکل گرفت و تا کنون پنج دوره مسابقات تخصصی برگزار و ۵میلیارد و ۲۵۰ میلیون جایزه تاکنون پرداخت شده است.

این مجموعه در سال ۱۳۹۵ دانش بنیان شد و در سال ۱۳۹۶ به عنوان یکی از خدمات کلیدی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به شرکت‌های دانش بنیان معرفی شد. همکاری استراتژیک با شبکه نوآوری معاونت علمی و فناوری و معرفی به عنوان یکی از مبادی شرکت‌های خلاق، از دیگر سرفصل‌های همکاری فن‌آورد و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha