عباس آغاز روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: کارشناسان شبکه دامپزشکی مهاباد در ۹ ماه گذشته در مجموع ۲ هزار و ۱۲۶ نوبت بازدید را مراکز تولید، عرضه و توزیع فرآوردههای خام دامی انجام دادند و در این بازدیدها موفق به کشف و ضبط هزار و ۶۸۰ کیلوگرم گوشت قرمز، گوشت مرغ و آلایشهای دامی و مرغی غیرقابل مصرف شدند.
وی با اشاره به نظارت بازرسان شبکه دامپزشکی بر کشتار دام سبک و سنگین در کشتارگاه صنعتی این شهرستان نیز اضافه کرد: در این مدت در مجموع سه هزار و ۹۶۰ راس دام سنگین (گاو و گوساله) و سه هزار و ۸۳۰ راس دام سبک (گوسفند و بز) در این کشتارگاه ذبح شد.
رییس شبکه دامپزشکی مهاباد گفت: در کشتارگاه دام بازرسان در سه مرحله قبل از کشتار، حین و بعد از کشتار بر لاشه دام نظارت کرده و در صورت مشاهده هرگونه علایم بیماری، گوشت دام را از چرخه مصرف خارج میکنند.
وی افزود: در این مدت بازرسان شبکه دامپزشکی مهاباد موفق شدند از ورود لاشه چندین راس دام سبک و سنگین قبل و بعد از کشتار در مجموع به وزن چهار هزار و ۲۰۰ کیلوگرم به چرخه مصرف انسانی جلوگیری کنند.
وی از عرضهکنندگان و تولیدکنندگان فرآوردههای خام دامی شهرستان خواست تا با توجه به احتمال شیوع بیماری کرونا، ضمن رعایت اصول بهداشتی و قوانین موجود، با گروههای نظارت دامپزشکی همکاری لازم را داشته باشند.
"آغاز" ، در خصوص برخورد با عرضهکنندگان مرغ زنده در مهاباد نیز گفت: در این مدت با ۴۹ نفر از عرضهکنندگان مرغ زنده برخورد قانونی صورت گرفته، ۱۵ واحد قطعهبندی مرغ کشتار روز به تعزیرات حکومتی معرفی، ۹ خودرو عرضه مرغ زنده متوقف و پنج باب مغازه نیز در این زمینه پلمب شده است.
وی همچنین از شهروندان خواست درصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را از طریق تماس با شماره های ۴۲۴۴۲۲۲۸ و ۴۲۴۴۲۲۲۹ این شبکه اطلاع دهند تا در کمترین زمان موضوع بررسی شود و از خرید گوشت دام از قصابان دوره گرد و گوشتهایی که ممهور به مهر دامپزشکی نباشند، خودداری کنند.
مدیر شبکه دامپزشکی مهاباد به شهروندان اطمینان داد که فرآوردههای خام دامی که در کشتارگاه با نظارت بازرسان این شبکه ذبح شده و ممهور به مُهر دامپزشکی است، به طور کامل سالم و بهداشتی است.
مهاباد با ۲۳۷ هزار نفر جمعیت دارای ۶۰ واحد عرضه فرآوردههای خام دامی است؛ در این شهرستان ۲۴۰ هزار راس دام سبک و ۲۴ هزار راس دام سنگین وجود دارد.
نظر شما